2777
2789
عنوان

دلبرجان بیا

59 بازدید | 3 پست

delbarjann@

سلام من شماروتویه تاپیکی پیداکردم که سوال پزشکی کسی روجواب داده بودین فهمیدم دانشجوی پزشکی هستین به سرم زدمنم مشکلموباهات درمیون بزارم
من خانمی۲۰ساله هستم مقداری یبوست دارم که مدتهاست داشتم یه سری درمان هم داشتم اماموقتی بودن خیلی هم اذیت نمیشم چون همراه باسوزش شدیدیاخونریزی مقعدنیست
مدتی قبل بخاطراسهال واستفراغ که فقط یکباربود به پزشک مراجعه کردم تشخیص دادن که غذاداخل معده به خوبی هضم نمیشه یاروده دچارعفونته
داروهایی که تجویزکردن مقداری اذیتم کرددفعم جور دیگه ای دچارمشکل شدوگاهااحساس دفع بهم دست میدادامادرنهایت مقداری مایع ژله ای (خلطی)ازم دفع میشدکه خیلی بهشون توجه نکردم
الان چندروزیه دارویی مصرف نمیکنم اماشایدتقریباهرروز این مایع خلطی که یک مقدار هم رنگ خونی داره مشاهده میکنم شماحدس میزنی مشکل ازچیه؟داروی نالیدیکسیک اسیدمیتونه برام مناسب باشه که مصرف کنم؟
من نمیدونم سوال بنده دقیقا مرتبط بارشتتون هست یانه
اماچون درحال حاضر امکان مراجعه به پزشک روندارم ترجیح دادم ازشما بپرسم ممنون میشم که جوابمو بدید اگرهم درتخصص شمانیست عذرمیخوام که وقتتون رو گرفتم🌹🌹

سلام عزیزم

این علائمی که شما میگی احتمال زیاد همون گاستروانتریت(عفونت روده) هست که حالا یا باکتریاییه یا ویروسی یا انگلی که باید حتماا آزمایش مدفوع و کشت مدفوع انجام بشه، در کنار ازمایش خون...برید پزشک عمومی این ازمایشات رو بنویسه و با حوابش به متخصص گوارش مراجعه کنین

یا هم میتونه زخم معده باشه اونم همین علائم رو میده که خب باید دارو مصرف کنید دیگه 

بازم به خیلی عوامل بستگی داره، تب، رنگ مدفوع، دردشکم و...

که پزشکتون باید بررسی کنن

نالیدیکسیک اسید هم واسه عفونت ادراریه بدردشما نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.