2777
2789
عنوان

حس میکنم خونمون طلسم شده یا جن داره

304 بازدید | 23 پست

خانوما من بچم وقتی میره خونه ماذرشوهرم ارومه 

اذیت نمیکنه 

بی قراری نمیکنه

چن ساعت میخوابونن میزارن زمین میخوابه

خونه مامانمم همینطور

خونه خواهرشوهرمم مهمونی رفتیم همینطور 

ولی ب محض اینک میاد خونه شروع میکنه بی قراری و گریه کردن 

اصلن روی زمین نمیمونه 

دائم تو بغلمه

تو بغلمم ب زور اروم میمونه 

حس میکنم یا خونمون طلسم شدست یا یکی دعایی چیزی نوشته ک بچه کنار من اروم نباشه

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ خروس پرنده تو خونت نگه دار . 

یکی رو میشناسم که برات سرکتاب باز کنه خواستی بیا خصوصی بهت شمارشو بدم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ن  یعنی تاثیر داره؟

آره حتما. مداوم بزار. اذان پخش کن(تو مفاتیح خوندم گفته بود تو بیابون اگه تنها بودین از جن ترسیدین این کار کنین)به نظرم تو این مورد هم اثرگذار باشه

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

چهار قل و آیت الکرسی  هم رو کاغذ نوشته باشه بزاری تو پارچه بدوزی ببندی به بازوش خوبه. و اینکه توسل به ائمه معجزه میکنه. امام رضا بی نصیب نمیزارنت

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤