2777
2789

به من که خیلی حال میده .جاتون خالی کیف های قدیمی مو از توی انباری اوردم دنبال یه چیز قدیمی میگشتم تو کیفهام کلی چیزای خاطره انگیز و بلیط مترو که با دوستام رفته بودم گردش مال سال۹۶  و پول و بدلیجات و چیزای باحالمو پیدا کردم .خیلی لذتبخشه😍😍😍😍😍

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو کاپشنم ۵تومن پیدا کردم از ذوق شب نخوابیدم😂

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

من اگه چیزی تو لباسام باشه همش تو فکرم است هیچ وقت تا حالا چیزی پیدا نکردم🤭🤭🤭🤭

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
نه میندازیم صندوق صدقات

چرا🤔مبلغ کمی هم نیست

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

اره کیف میده ،من دست نوشته پول کش مو و..پیدا میکنم گاهی

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ده تومن گزاشتم جیب پالتوم یادم بره امسال درش بیارم خوشحال شم لحظه ای نبود بش فک نکنم .مرداد رفتم با ...

🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
اره اره😍😍😍 هرچقدم پول کم باشه ولی باز خوشحال میشم

خودمم نمیدونستم انقدر پول تو یکیش بود .آسترش پاره بوده پولهام و لوازمم میوفتاده توش .کلی پول که دو نصف شده هم توش بود که باید بشینم چسبشون بزنم😂😂😂😂😂😂

قبلا بله خیلی باحال بود

ولی چند وقت قبل که مرغ یه دفعه گرون شده بوداااا تو کیفم 80 پیدا کردم به همسرم نشون دادم گفت ااای این قبلا پول دو تا مرغ بوده بعد تو گذاشتی اینجا حالا یه مرغ هم نمیدن بهت

هم کلی خندیدم هم دیدم منطقیه دیگه فکر نکنم خوشحال بشم  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
ده تومن گزاشتم جیب پالتوم یادم بره امسال درش بیارم خوشحال شم لحظه ای نبود بش فک نکنم .مرداد رفتم با ...

😂😂😂😂😂😂😂تو روحت.من هیچوقت حساب جیبمو ندارم هیچوقت نمیدونم چقدر پول دارم.تو خیابون بخوام پیزی بخرم تازه اون موقع کیفمو نگاه میکنم ببینم دارم اون مقدار یا نه😑😂

قبلا بله خیلی باحال بود ولی چند وقت قبل که مرغ سه دفعه گرون شده بوداااا تو کیفم 80 پیدا کردم به همس ...

اتفاقا یه فیش خرید تو کیفم بود کلی با قیمتهاش خندیدیم با همسرم هی میگفتم اااااااا فلان چیز پنج تومن بوده 🙄🙄🤷‍♀️