2777
2789
عنوان

قهر با خانواده

190 بازدید | 7 پست

تا حالا پیش اومده با خونوادتون قهر کنید، دیشب یکی از ویس های دکتر هلاکویی رو گوش میدادم میگفت خونواده وظیفه و مسئولیت داره و بس و گرنه بقیش میشه تولید مثل میگفت از یه جایی به بعد باید بذارن بچه کار خودشو بکنه عاشق مامان بابامم ولی خیلی از لحاظ فکری ازشون دورم خیلی زیاد  یه دنیای دیگه تو دنیای اونا ادمی که پول داشته باشه بهترین ادمه تو دنیای من ادمی که شخصیت و شعور داشته باشه بهترین ادمه تو دنیای اونا مدرک تحصیلی واجبه تو دنیای من نه و هزاران هزار تفاوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو خانواده پرجمعیتی بزرگ شدم،از بعضیاشون فاصله گرفتم قهر نیستم فقط ارتباطمو کم کردم،درموزد پدر مادرم هم فقط سکوت میکنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
دقیقا هرکی یه طرز فکری داره دیگه ولی چه ربطی ب قهرکردن داره؟

به خاطر محدود کردن من به عنوان فرزند به خاطر اینکه حق ازدواج با کسی که دوسش دارم رو نمیدن چون میگن خونه نداره داداشش فلانه به خاطر خیلی چیزا ....

من تو خانواده پرجمعیتی بزرگ شدم،از بعضیاشون فاصله گرفتم قهر نیستم فقط ارتباطمو کم کردم،درموزد پدر ما ...

مثل من ... فکر میکنم یکی از مشکلات خونواده پر جمعیت همینه ..نظرات مختلف و دخالت های زیاد