2777
2789

تو عمرم آنقدر حس بدی به مامانم نداشتم

تا وقتی که تنها بودم خیلی خوب بود از وقتی داداشم به دنیا اومد انگار من دیگه مهم نیستم خیلی 

داداشم با اینکه الان کلاس پنجم هست ولی هر چی دهنش بیاد به مامانم میگه خیلیییییی راحت هااا 

اون وقت مامانم اصلا ناراحت نمیشه ولی من اونروز گفتم فقط که آرمین برو دندونپزشکی مگه عرضه نداری یه درد و تحمل کنی 

مامانم چنان جواب منو داد که اره خوب میکنه از تو بهتره تو عرضه داشتی رشته خوب میرفتی و کلا جلو داداشم خوردم کرد داداشمم بهم خندید و موقع های که آرمین با کثیف ترین لحن ممکن باهام حرف می‌زنه مامانم رسما انگار نمیشنوه هیچ واکنشییییی

امروزم بهم گفت که دیگه باید پول نت و اینا رو خودت بدی من ندارم در حالی که برا آرمین گوشی هم عوض کردن ماهی چقدرم بهش میدن منم تو‌ مغازه بابام غیر حضوری کار می‌کنم ماهی ۵۰۰ الی ۸۰۰ می‌گیرم و تا الان هم رفتم بیرون خودم خرید کردم برا خودم

واقعا دلم شکسته الانم به بابام زنگ زده که من نمک نشناسم

به نامزدمم نمی‌تونم بگم 

خواهشا وقتی نمیتونین علاقه رو بین دو تا بچه مدیریت کنید مادر نشین🙏🙏🙏🙏

اسم کاربریت😨😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم تعیین جنسیت کردم؟؟؟

عزیزم دارم مسخره میکنم :)))

منظور من اینه که اینجور ادما البته ببخشیدا فقط به پسرا بها میدن به دخترا توجهی نمیکنن البته بگم که دیگه توی این قرن این مشکلات فقط تو ایرانو افریقا وجود داره💔😐

مشکل شما مشکل خیلیاست 

متاسفم برای همچین مادرایی😫

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
کسی نیس کمکم کنه

چیکار کنم عزیزم 

خب میتونی تغییر جنسیت بدی 

بعدش کلا راحتی 

ط سنت از ۱۸ بیشتره بدون اجازه پدرت هم میتونی این کارو بکنی 

اما منه بدبخت ن 

کاش ع ۱۸ بیشتر بودم ، تغییر جنسیت میدادم

نامزد داری خب پول نتت رو اون بده 

۸۰۰ هم که میگیری از بابات 

تو فقط محبت ندیدی ازشون اینا بهانس 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑