2777
2789

سلام خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره برام بگه...من ۱سال و نیم اقدامم که از همون اول رفتم دکتر خسته شدم دیگه...۳ماهه ابن سینا میرم دیروز دکتر برام وقت آی یو ای گذاشت.کسی بوده این مرکز این روش و انجام داده باشه و دفعه اول جواب مثبت گرفته باشه؟هزینه ش چقدر؟

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

هزینش بین ۱ تا ۲ میلیون

اگه مشکل تحرک یا تعداد کم اسپرم دارید انجام بدین، وگرنه پول تو آشغالی ریختن و هیچ فرقی با اقدام طبیعی نداره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش بین ۱ تا ۲ میلیون اگه مشکل تحرک یا تعداد کم اسپرم دارید انجام بدین، وگرنه پول تو آشغالی ریختن ...

تحرک اسپرمش کمه

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
مشکلتون چیه عزیزم؟ انشاالله که هرچه زودتر نتیجه بگیری اما من تا الان کمتر کسیو دیدم با آی یو آی جوا ...

تحرک اسپرمشون کمه منم یه دوسه تا پولیپ خیلی ریز دارم گفتن ای یو ای

خاله ی من سه دفعه انجام داد هر سه نتیجه نگرفت

وای !کلا ناامید شدم ک

تحرک اسپرمش کمه

اگه خواستی یکی دوبار بیشتر انجام نده بازم!

ivf تو مرکز دولتی انجام بدی بهتره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
توکلت به خدا باشه اگه مشکلتون فقط تحرک اسپرم باشه انشاالله با آی یو آی باردار میشی

ممنونم عزیزم برام دعا کن

برای نا امید شدنت نگفتم عشقم فقط خالم سنش بالای چهل

اهان من ۲۹سالمه دکتر گفت بالای ۴۰ و ای وی اف میکنن چون این روش ج نمیده

اگه خواستی یکی دوبار بیشتر انجام نده بازم! ivf تو مرکز دولتی انجام بدی بهتره

شما بارداری؟مگه مشکل داشتی ک نوشتی با معجزه؟!

شما بارداری؟مگه مشکل داشتی ک نوشتی با معجزه؟!

بله نی نی دوممه

من قبل دخترم ivf کردم منفی شد؛ ذخیره تخمدانم خیلی کمه گفتن یه بار دیگه انجام میدیم با رضایت خودت، شانست زیر ده درصد اگه واسه بقیه ۴۰درصد... نشه که باید تخمک اهدایی بگیری!

سه ماه استراحت دادن، بعدش رفتم آمپول هامم گرفتم منتظر پریود که شدم بزنم واسه تخمک کشی مجدد...

پری نشدم دیگه دخترکم بدون دارو و اقدام تو دلم بود😍

.

همونجا دکتر ها میگفتن نهایت ۶ ماه وقت داری

اما دوسال گذشت و با اولین دوره آمپول و اقدام طبیعی نی نی دومم اومد تو دلم!

اگه معجزه نیس! پس چیه؟

.

همینطور تو بارداری دخترم جفتم سرراهی کامل بود! چند بار شدیدا خونریزی کردم که دکتر میگفت حتما افتاده دیگه... اما میرفتم سونو صحیح و سالم بود

اوایل میگفتن سقط میشه...آخرا میگفتن زایمان زودرس میکنی!

اما هفته ۳۹ هم تموم کردم و رفتم تو ۴۰ بعد سزارین شدم

بله نی نی دوممه من قبل دخترم ivf کردم منفی شد؛ ذخیره تخمدانم خیلی کمه گفتن یه بار دیگه انجام میدیم ...

ای جانم...الهی خدا حفظشون کنه برات...برا منم دعا کن