ببین عزیزم من ۶ماه پیش کیست داشتم و نمیدونستم عضو یه تایپیک رژیم و ورزش شدم و هرروز ورزش و حلقه کارمیکردم که یه روز صبح درد خیلی بدی اومد سراغم مثل درد زایمان خیلییی شدید رفتم بیمارستان فهمیدم کیست داشتم و ترکیده و خونریزی دکتر گفت سریع بستری شو برای عمل و حتی سونوگرافی واژینالم انجام داد کل ناحیه شکمی خون بود ولی خب وسط کرونا بود منم میترسیدم با توکل به خدا اومدم خونه 😂کلا اهل ریسکم زیاد یه جا خونده بودم که کلم بروکلی عالیه برای کیست فقط در دوره درمان با کلم بروکلی چند نکته عست
۱ کلمهای خیلی سبز عالیه و سعی کن کوچیکار بگیری تا زود به زود بخری
۲ حتما قشنگ بشوری چون تخم انگل بین گلهاش پنهان میشه با پودر پرکلرین ضدعفونیش کن و بشور کا نحوه شستنش توی نت هست بزن و مطالعه کن
۳ روزی بیشتر از یه کف دست نخوری و حتما بخار پز کن چونگروه کلم ها واسه تیرویید ضرر داره و مصرف خام و زیاد تر از یه کف دست کم کاری تیرویید ممکنه بیاره
۴ از روز ۵ام پریودت شروع کن خوردن تا روزی که دوباره پریود میشی
۵ سعی کن پیاده روی کنی و فعالیت داشته باشی چون تنبلی خودش باعث ایجاد کیست و....میشه
۶ پس از دوهفته برو ازمایش و سنو حتما چک کن ببین کوچک تر شده کیستت ،از من که با یک هفته کلا خوب شده حتی خوک جذب شده بود بدون خوردن قرصهای دکترا من در دوره درمان هیچ قرصی نخوردم چون همه هورمونین و خودشون کلی ضرر دارن
۷ انشالله اگر درمان شدی منو دعا کن 😊😊