2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که واسه بچه دوم مشکل نازایی داشته باشه ؟چیکار کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 56 پست
برای منم دعا کنید..چندساله منتظربچه ام..اما الان افسردگی گرفتم..نمیدونم چی کنم😣

خدا دامنتوسبز کنه عزیزم صبرداشته باش امید داشته باش این روزای بدتموم میشه

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
اضافه وزن ندارم این ماه شروع کردم دوسین رو مرتب ناشتا میخورم و زیر شکمم رو هم با روغن سیاهدانه چرب م ...

اگه اضافه وزن نداری ورزشای شکمی رو برو حتما دراز نشست و پلانک شکم خیلی برو روی رحم و تخمدانا خیلی تاثیر داره

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اضافه وزن نداری ورزشای شکمی رو برو حتما دراز نشست و پلانک شکم خیلی برو روی رحم و تخمدانا خیلی تا ...

پلانک شکم چجوریه؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
پلانک شکم چجوریه؟

توی گوگل بزن شکل درستشو میاره

حالت دراز نشست وقتی پایین میریه ولی دستات از ارنج‌رو زمینه بعد باید هرچقد تونستی تو همون حالت بمونی

اولاش شاید سر دو‌سه ثانیه بیافتی بعد عادت میکنی خوب‌میشی

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
توی گوگل بزن شکل درستشو میاره حالت دراز نشست وقتی پایین میریه ولی دستات از ارنج‌رو زمینه بعد باید ه ...

مرسی عزیزم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
خدا دامنتوسبز کنه عزیزم صبرداشته باش امید داشته باش این روزای بدتموم میشه

انشاءالله..خیلی منتظربودم باهر بی بی چک منفی اشک میریختم..حالا که شرایط جور شده که برم دکتر، افسرده شدم.. احساس میکنم نمیتونم مادر خوبی باشم..ای خدا😥😥

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚

من 5 ماهه اقدامم 

فعلا تو اولی گیر کردم 

انتظار خیلییی سخته 

دیوونه و ناامید شدم

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
هرکی یه نگاهی داره به زندگی من الان فکرشومیکنم اگه واسه بچه سومم مشکل میخوردم بازم تمام تلاشمومیکردم

چرا همچین نگاهی دارن؟اگ نازا بودین ک همون بچه اولم نداشتیم...بنظر من بیخیال باش و به بچت برس و جلوگیری اینکه جلوگیری نداشته باش اگ خدا بخواد میشه...با حرف این و اون روحیتو داغون نکن 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
وایخدا دامنتوسبز کنه انتظارخیلی سخته

من تنبلی تخمدان داشتم ۴سال اقدام بودم کلی داروخوردم آخرشم دکتربهم گفت داری دچاریائسگی زودرس میشی کلی بهم دارووآمپول دادمنم به خاطرکروناهیچ کدومومصرف نکردم تااینکه به لطف خداخردادماه بدون هیچ داروودرمانی باردارشدم الانم هفته سی هستم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من ۸ساله درگیرم .. چندبار سقط کردم دیگه دکتر گفت رحم اجاره کن .ولی اطرافیان خیلی زخم زبون میزنن با اینکه من وشوهرم اصلا نگفتیم که بچه میخوایم .. همین چند روز پیش اشکمو دراوردن احمقا .. خواهر خودم راحت حامله میشه ..حامله شده بازم .خودش وشوهرش وضعیت گزاشتن تا من دیدم پاکش کردن ..چرا اینقدر بد شدیم در حق هم .. عدالتت کجاست خدایا 😢

دوستان کانال دکتر سالم حصاری رو تو تلگرام سرچ کنید . راهکار هایی داده برای نازایی خیلی به دردتون میخوره

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
من ۸ساله درگیرم .. چندبار سقط کردم دیگه دکتر گفت رحم اجاره کن .ولی اطرافیان خیلی زخم زبون میزنن با ا ...

انشالا خدا بهت بچه سالمی میده عزیزم،برات دعا میکنم،جاری منم قبلا میگفت بچه یکیش بسه اونم دختر!حالا یه پسر هم آورده فک کنم بو برده ما مشکل داریم همش میگه آدم باید دوتا داشته باشه و حتما پسرم داشته باشه😑