الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه اضافه وزن نداری ورزشای شکمی رو برو حتما دراز نشست و پلانک شکم خیلی برو روی رحم و تخمدانا خیلی تا ...
پلانک شکم چجوریه؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
توی گوگل بزن شکل درستشو میاره حالت دراز نشست وقتی پایین میریه ولی دستات از ارنجرو زمینه بعد باید ه ...
مرسی عزیزم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
هرکی یه نگاهی داره به زندگی من الان فکرشومیکنم اگه واسه بچه سومم مشکل میخوردم بازم تمام تلاشمومیکردم
چرا همچین نگاهی دارن؟اگ نازا بودین ک همون بچه اولم نداشتیم...بنظر من بیخیال باش و به بچت برس و جلوگیری اینکه جلوگیری نداشته باش اگ خدا بخواد میشه...با حرف این و اون روحیتو داغون نکن
من ۸ساله درگیرم .. چندبار سقط کردم دیگه دکتر گفت رحم اجاره کن .ولی اطرافیان خیلی زخم زبون میزنن با اینکه من وشوهرم اصلا نگفتیم که بچه میخوایم .. همین چند روز پیش اشکمو دراوردن احمقا .. خواهر خودم راحت حامله میشه ..حامله شده بازم .خودش وشوهرش وضعیت گزاشتن تا من دیدم پاکش کردن ..چرا اینقدر بد شدیم در حق هم .. عدالتت کجاست خدایا 😢
من ۸ساله درگیرم .. چندبار سقط کردم دیگه دکتر گفت رحم اجاره کن .ولی اطرافیان خیلی زخم زبون میزنن با ا ...
انشالا خدا بهت بچه سالمی میده عزیزم،برات دعا میکنم،جاری منم قبلا میگفت بچه یکیش بسه اونم دختر!حالا یه پسر هم آورده فک کنم بو برده ما مشکل داریم همش میگه آدم باید دوتا داشته باشه و حتما پسرم داشته باشه😑