2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که واسه بچه دوم مشکل نازایی داشته باشه ؟چیکار کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 56 پست
بچم دختره تقریبا۵سالشه

ای جونم هنوز دیرم نشده 

ولی وقتی ادم بچه بخواد اون انتظار هر ماه خیلی سخته

انشالا این ماه حاج‌روا شی عزیزدلم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان دارم سنمم ۲۷ ساله ذخیره تخمدانمم ۵.۷ بود ۷ ماهم هست اقدامم کلی هم دارواینا مصرف کردم نم ...

انشالله زودتر مادربشی ،همیشه واسه کسایی که باردارنمیشدن ناراحت میشدم چون مشکلیه که فققققققط خدامیتونه حلش کنه

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
بچت چندسالشه؟

پنج سالشه. دو دوره کلومیفن خوردم و امپول اچ سی جی زدم نشد این ماه دکترم لتروزول داد و امپول بازم نشد.این ماه هم دکترم نیست و دارو ندارم دیگه توکل بخدا اقدامم رو میکنم ببینم چی میشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم برای دومی اقدامم و شش ماهه نشده. تنبلی تخمدان دارم لعنتی. 😔

تنبلی تخمدان فقط ورزززش مخصوصا ورزشای شکمی

من همین بچه اولمو تنبلی تخمدان داشتم با امپول پریود میشدم

روزی سه ساعت ورزش میکردم همش دراز نشست فلان بعد دیگه خیلی فعال شد حامله شدم😐

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
انشالله زودتر مادربشی ،همیشه واسه کسایی که باردارنمیشدن ناراحت میشدم چون مشکلیه که فققققققط خدامیتون ...

اره ولی من دیگه ب خدا و پیغمبراشم کار ندارم همیشه منو ندیدن همیشه عذاب کشیدم و ناراحتی هیچ وقت ب اون چیزیکه میخواستم نرسیدم 

ای جونم هنوز دیرم نشده  ولی وقتی ادم بچه بخواد اون انتظار هر ماه خیلی سخته انشالا این ماه حاج ...

انشالله دخترم به همه میگه من تنهام داداش میخام مامانم نمیگره برام میگه چرا همه خواهربرادردارن من ندارم

اره ولی من دیگه ب خدا و پیغمبراشم کار ندارم همیشه منو ندیدن همیشه عذاب کشیدم و ناراحتی هیچ وقت ب اون ...

عزیزم ناامید نباش خداخیلی بزرگ تراز تصوراته ماعه

تنبلی تخمدان فقط ورزززش مخصوصا ورزشای شکمی من همین بچه اولمو تنبلی تخمدان داشتم با امپول پریود میشد ...

اضافه وزن ندارم این ماه شروع کردم دوسین رو مرتب ناشتا میخورم و زیر شکمم رو هم با روغن سیاهدانه چرب میکنم هرشب. سردیجات هم پنج ماهه کم کردم اما این دوره دیگه اصلا میخوام نخورم. توکل به خدا

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
پنج سالشه. دو دوره کلومیفن خوردم و امپول اچ سی جی زدم نشد این ماه دکترم لتروزول داد و امپول بازم نشد ...

شبیه همیم انشالله بخواستت برسی

منم واقعا خسته شدم الان چند روزه ب شوهرم میگه بیا دیگه ادامه ندیم جداشیم برو ب خواستت برس 

وا چرا اینو میگی ناامید نباش

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
شبیه همیم انشالله بخواستت برسی

انشالله خدا به حق این شبا و با وساطتت خانوم فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو بزودی سبز کنه. آمین یا رب العالمین🤲🏼🤲🏼