الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پنج سالشه. دو دوره کلومیفن خوردم و امپول اچ سی جی زدم نشد این ماه دکترم لتروزول داد و امپول بازم نشد.این ماه هم دکترم نیست و دارو ندارم دیگه توکل بخدا اقدامم رو میکنم ببینم چی میشه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
تنبلی تخمدان فقط ورزززش مخصوصا ورزشای شکمی من همین بچه اولمو تنبلی تخمدان داشتم با امپول پریود میشد ...
اضافه وزن ندارم این ماه شروع کردم دوسین رو مرتب ناشتا میخورم و زیر شکمم رو هم با روغن سیاهدانه چرب میکنم هرشب. سردیجات هم پنج ماهه کم کردم اما این دوره دیگه اصلا میخوام نخورم. توکل به خدا
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم واقعا خسته شدم الان چند روزه ب شوهرم میگه بیا دیگه ادامه ندیم جداشیم برو ب خواستت برس
وا چرا اینو میگی ناامید نباش
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
انشالله خدا به حق این شبا و با وساطتت خانوم فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو بزودی سبز کنه. آمین یا رب العالمین🤲🏼🤲🏼