2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که واسه بچه دوم مشکل نازایی داشته باشه ؟چیکار کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 56 پست
چرا همچین نگاهی دارن؟اگ نازا بودین ک همون بچه اولم نداشتیم...بنظر من بیخیال باش و به بچت برس و جلوگی ...

توتاپیک من نیستن خانمایی که واسه بچه دوم ای وی اف کردن حتی چراعزیزم میشه که واسه بچه دوم نازایی گرفت شوهرم سربچه اولمون سالمه سالم بود حالا تحرک اسپرمش شده ۱۹درصد یکم دیربجنبیم کمترم میشه اونوقت باید اسپرم قرض بگیریم😅

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
انشالا خدا بهت بچه سالمی میده عزیزم،برات دعا میکنم،جاری منم قبلا میگفت بچه یکیش بسه اونم دختر!حالا ی ...

چرا بعضیا اینقدبی وجدانن خدالعنتشون کنه آخه آدم با بچه ای که خدا نصیب میکنه پز میده 

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بعضیا اینقدبی وجدانن خدالعنتشون کنه آخه آدم با بچه ای که خدا نصیب میکنه پز میده 

پز جنسیت واقعا اخر حماقته !آخه بگو تو چه نقشی توش داشتی که پسر شده؛خداداده!!

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
من ۸ساله درگیرم .. چندبار سقط کردم دیگه دکتر گفت رحم اجاره کن .ولی اطرافیان خیلی زخم زبون میزنن با ا ...

عزیزم ناامید نباش انشالله که به زودی توهم نی نی دار بشی ؛ میفهمم خیلی سخته سقط . مشکلت چیه که سقط میشه؟؟

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
اضافه وزن ندارم این ماه شروع کردم دوسین رو مرتب ناشتا میخورم و زیر شکمم رو هم با روغن سیاهدانه چرب م ...

این کارایی که میکنی عالیه ؛اضافه وزنم نداشته باشی کلا پیاده روی و تحرک تخمدانارو فعال میکنه

عزیزم ناامید نباش انشالله که به زودی توهم نی نی دار بشی ؛ میفهمم خیلی سخته سقط . مشکلت چیه که سقط می ...

دکتر میگه مشکلی نیست.. ولی رشدش متوقف میشه ..دیگه دکتر گفت رحمت اجازه تقسیم سلولی نمیده .. باید رحم اجاره کنی ..

دکتر میگه مشکلی نیست.. ولی رشدش متوقف میشه ..دیگه دکتر گفت رحمت اجازه تقسیم سلولی نمیده .. باید رحم ...

حتما رحمت سرده 

دارو عطاری هم خوردم .یک حلوایی بود اینجا خانمها گفتن سه ماه اونم درست کردم خوردم فایده نداشت ..

چی بگم والا بازم دنبالش باش ؛ کسایی بودن که بایایسگی زودرسم تو طب سنتی باردار شدن یا ازو اسپرم

این کارایی که میکنی عالیه ؛اضافه وزنم نداشته باشی کلا پیاده روی و تحرک تخمدانارو فعال میکنه

تورو خدا برام دعا کن هرکار از دستم بر میاد رو انجام میدم انشالله دیگه این ماه خدا بهم یه نی نی ببخشه. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
تورو خدا برام دعا کن هرکار از دستم بر میاد رو انجام میدم انشالله دیگه این ماه خدا بهم یه نی نی ببخشه ...

انشالله عزیزم

توتاپیک من نیستن خانمایی که واسه بچه دوم ای وی اف کردن حتی چراعزیزم میشه که واسه بچه دوم نازایی گرفت ...

منظورم این بود زیاد به حرف این و اون گوش نده

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه