الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاری ب سوال این خانوم عزیز ندارم.اما مشروب مضر نیست و بسلامتی ضرر نمیرسونه جاهایی هم مفیده.اما چون ما ایرانیا تو هیچی تعادل نداریم و ممکنه بهودمون اسیب برسونیم خدا حرامش کرده.اما در حد تعادل عیب ندارهالبته بدون الکلش.باعسل شیرین بشه.تموم.درضمن دوست گلم.ای کارو نکنید یچتون کوچیکع.برای قوی شدن سیستم ایمنی میتونی شربت اسماویت بش بدی کاملا مقویه اشتها اور.و نمیزاره بچه مریض شه
خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
منم همین الان نشستم ی دل سیر گریه کردم بچه م از روز اول کم اشتها بود الان سه سال و نیمشه و هر روز بدتر میشه دیگه بریدم وقتی مامان هایی و میبینم چه مثل من نیستن بچه شون مثل آدمیزاد غذا میخوره خیلی دلم به حال خودم میسوزه
الهی من دردم یکی دوتاکه نیس پسرمم بدتر از اینه اخه نازکدومشونو بکشم فقط چسبیده بهم شیرمیخوره غذاهیچ ...
هنوز پسرت کوچیکه کم کم از شیر گرفتی خوب میشه دلتو بد نکن فقط هرچی دوست دارن براشون بپز به دخترت بگو یه روز غذای مورد علاقه تو رو درست میکنم یه روز برا داداشی تا سر ذوق بیاد نظرشو خواستی
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ