2777
2789
عنوان

ماماناییکه بچشون لاغرو بی اشتهاس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 113 پست
الکل ندادم من بش خودمون توخونه شراب گ انگرو گرفتیم بدون الکل بش عسل میزنم بازم مضره ایا؟

مگه شراب حرام ونجس نیست ؟؟؟؟؟

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شراب حرام ونجس نیست ؟؟؟؟؟

کسی که تو خونه شراب درست میکنه این چیزا واسش مهمه آخه؟؟؟؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ار اون اصلا به بچه مدیدی رو کلیه هاش اثر بدی میذاره🚫🛇🛇

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
کسی که تو خونه شراب درست میکنه این چیزا واسش مهمه آخه؟؟؟؟

واااای چتونه همتون توپیدین بهم

من غلط بکنم توخونه درس کنم 

ازیکی شنیدم بعدشم مافقط یکم انگورو گذاشتیم بمونه شراب شه فک کردیم اینجوری ضرر و الکل داره خب اگه استاد و اینکاره بودم که میدونسم این چیزارو اینجام اومدم فقط سوال کنم بدونم درسته یانه وگرنه کی دادم من

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
واااای چتونه همتون توپیدین بهم من غلط بکنم توخونه درس کنم  ازیکی شنیدم بعدشم مافقط یکم انگورو ...

من به دادن و ندادن به بچه ات چیکار دارم؟

گفتم معلومه واستون حرام بودنش مهم نیست که درست میکنید

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من به دادن و ندادن به بچه ات چیکار دارم؟ گفتم معلومه واستون حرام بودنش مهم نیست که درست میکنید

اولین باربود حالا میخاید باورکنید میخاید نکنید

من خواسم بدونم این سوال تاچه حددرسته که ماشالا متهم شدم بجای اینکه بجوابم برسم

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم