2777
2789
عنوان

ماماناییکه بچشون لاغرو بی اشتهاس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 113 پست
کلا خیلیا تو نی نی سایت از همه چی منزه  هستن.ی درصد ب طرز فکر بقیه فکر نمیکنن.الانم شربت اسماوی ...

مرسی عزیزدلم بخدا توعمرم نه قلیون کشیدم ن شراب اینا ۲۳ سالمه اخه خیلیا ازدخترا دیدم که ازین‌چیزا میخورن من فقط ی سوال پرسیدم 

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز پسرت کوچیکه کم کم از شیر گرفتی خوب میشه دلتو بد نکن فقط هرچی دوست دارن براشون بپز به دخترت بگو ...

مرسی عزیزدلم ک انقد راهنمایی کردی 😘😘

چه افتخاری هم میکنی به شراب درست کردنتون ک هی میگی کلا ضرر داره چه بی الکل چه با الکل ..یچیزی مونده ...

چه افتخاری کردم من نمیدونم شراب خونگی توش الکل هس منظورم این بودکه شوهرم درس کرده الکل نزدیم من واقعا نمیدونسم الکل درس میکنه تاحالا توعمرم ی جرعه هم نخوردم چراانقد زود قضاوت میکنین مثلا به چیش افتخارکردم دقیقا؟؟؟

مرسی عزیزدلم ک انقد راهنمایی کردی 😘😘

قربونت خواهش میکنم😘😘🌹

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مرسی عزیزدلم بخدا توعمرم نه قلیون کشیدم ن شراب اینا ۲۳ سالمه اخه خیلیا ازدخترا دیدم که ازین‌چیزا میخ ...

بیخیال.خوتو ناراحت نکن قشنگم.ناراحت دخترتم نباش‌منم پسرم هی میگفتن لاغره.دیگه زدم بیخیالی

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
چه افتخاری کردم من نمیدونم شراب خونگی توش الکل هس منظورم این بودکه شوهرم درس کرده الکل نزدیم من واقع ...

چندبار این موضوع رو تکرار کردین بخاطر همین این ذهنیت بوجود میاد..قضاوت نکردم نظرمو گفتم

شاید چهارده باشه چند ماهه وزن نکردم ولی ضعیف تر از قبل شده و سه سال و نیمشه

عزیزم دخترمنکه داره میرع پنج سالگی کمتر ازبچه شماس پس خودتو ناراحت نکن بچه داری خیلی سخته خدا به هممون رحم کنه

چندبار این موضوع رو تکرار کردین بخاطر همین این ذهنیت بوجود میاد..قضاوت نکردم نظرمو گفتم

نخیرعزیزم من برااین گفتم که ینی الکل نزدیم بهش میتونم بدم بع بچه یانه فک میکردم خونگی فرق داره ندونسن ک جرم نیس

اسمتون فاطمه نیس؟؟همسن منی واینکه فامیلیت اشناس فک کردم دوستم باشی دوران دبیرستان

مادر نمونه پیشنهاد میدم تریاکو هم امتحان کنی شنیدم بعد تریاک اشتها باز میشه اگه نشد حتما شیشه بده بکشه

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.