2777
2789

سلام، مردم از درد..... این بسته واقعا خوب میکنه و درمان قطعیه و دیگه مشکلات همورویید برنمیگرده؟ آخه قیمتشم به نسبت داروهای دیگه بالاس.... شما تجربه ای ازش دارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ایرانیه... اسم بسته هاشونه، دکتر محمد مهدی مظهری ساخته... نمیدونم خوبه یانه

جدیدا دیگه پک کامل نمیفروشن که قیمتش بالا بود تکی هم میفروشن میخای پمادش رو بگیر تنها استفاده کن ببین چی میشه چون خیلی ازش تعریف کرده بودند

با سلام

با تصمیم مدیریت از امروز تک فروشی محصولات حکیم پاشا صورت میگیرد

با توجه به در خواست بسیاری از بیماران برای تهیه پمادهای داخل پکیج به صورت تکی به شرح زیر عرضه میشود....

✅لیست قیمتهای هر محصول به شرح زیر است :

✅پماد های  شقاق (فیشر)و هموروئید (بواسیر)

(رفع مشکل : درد ،سوزش،خارش ،کوچک کننده دگمه های هموروئیدی )

💰۷۰ هزار تومان

✅پودر (ضد التهاب و سوزش)

شقاق(فیشر)وهموروئید(بواسیر)

💰۷۰ هزار تومان

✅کپسول (رفع یبوست)

💰۷۰ هزارتومان

✅کرم اگزما (ضد خارش و خشکی )

💰۳۵ هزارتومان

✅روغن کوهان شتر (از بین برنده دکمه های هموروئیدی،رفع درد مفاصل و ماهیچه ها )

💰۳۵ هزار تومان

✅مشاور خرید خانم شایان

تلفن09022003811

تلفن ثابت 02177927018

واتس آپ

https://wa.me/message/4JM4ZMQF4XCAJ1

https://hakimpasha.com/Anal/

یکی خریدم نوشته واسه بارداری ضرر داره دیگه نزدم

آره رده c هست، منم ماه هشتم هستم، ولی من یکبار فقط گذاشتم خیلی التهاب و دردمو ساکت کرد، فکر نکنم همون بسته گیاهی هم برای بارداری بی عوارض باشه، در درجه اول باید یبوست نداشته باشی، شربت لاکسی ژل هم خوبه و در بارداری مجازه، من شیاف گلیسیرین (لاکساتور) خریدم هر موقع که میدونم احساس دفع دارم ولی بخاطر خشکی و یبوست دفع نمیشه شیافو میذارم همون دقایق اولیه خیلی راحت دفع دارم، و اینجوری شیاف هم قبل جذب از بدنم دفع میشه و عوارضی نداره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌