2777
2789
عنوان

یه خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 38 پست
نه عزیزم اتفاقا خییییلی باهم خوبیم ولی زندگی در یه مجتمع اونم کنار خواهر شوهر.مادرشوهر .جاری وقعا سخ ...

الان خوبین  پیش هم زندگی کنین تموم میشه خوبیا

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جمعتون جمع بود گلتون کم بود اونم اضافه شد دیگه یه نفر اضافه از خاندان شوهر چه مشکلی براتون به و ...

من الان 6ساله با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم مشکل جدی نداشتیم با خواهرشوهرمم خیلی خوبم مثل خاهر ولی بازم ....

واقعا خیلی دلم میخواد ببینم مشکل عروس ها با خواهر شوهرها سر چیه وکی قراره حل بشه

''غرور''هدیه شیطان 👹است و'' دوست داشتن''هدیه خداست😇،جالب این است که هدیه شیطان رابه رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم...
واقعا خیلی دلم میخواد ببینم مشکل عروس ها با خواهر شوهرها سر چیه وکی قراره حل بشه

سر اینه که وقتی برادرشون ازدواج میکنه فکر میکنن یک آدم اضافه و اشتباهی وارد زندگی شون شده