2777
2789
عنوان

از خوبی های خانواده شوهرتون بگین....

330 بازدید | 28 پست

خواهشا دوستان گرامی...فقط از خوبی ها بگید....اگه یاد بدیهاشون افتادین ننویسین...میخوام فقط خوبی باشه...

ایوللللل دارین...

برای من اینه که...پدر شوهرم پسرشو مستقل بار آورده...طوری که الان با ۲۴ سال سنی که همسرم داره یه خونه داریم...یه موتور داریم😂😂😂و اینکه شغل خوبی هم داره...و بلده که کجا باید خرج کنه و کجا نباید...حساب کتاب خونه رو کامل بلده...هیچ موقع هم برام کم نمیذاره...

و اینکه مادر شوهرم پسرشو جوری تربیت کرده که به خانومش خیلی احترااام بذاره...طوری که تمام قلب همسرم مملو از عشق منه و چون سختی هایی که مادرش کشیده رو دیده...دلش نمیخواد که من ذره ای ناراحت بشم...و توی جمع به من خیلییی احترام میذاره

خدایا شکرت بابت همه چییییی❤❤❤❤

شما هم بگین

خیلی کمک حالم هستن خدا خیرشون بده 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر اخلاق خوب اشون زیاده

بهترین اش اینه که تو زندگی من اصلا سرک نمیکشند..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.