2777
2789

من الان پریودم 

آب مون از سر شب قطعه

خلاصه از سرشب دستشویی نرفتم الان با بطری آب مجبور شدم رفتم

نه خودم رو خوب شستم نه دستشویی رو آب مون هم تقریبا تموم شد

حالم بهم میخوره دلم میخواد آب بیاد برم دوش بگیرم☹☹☹😣😣😣😢😢😢

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اقایون میان🤦

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

وای یادم نیار یبار پریود شدم نفهمیده بودم رفته بودم حموم بعد خیلی الکی الکی آب سرد شده بود یعنی خودتون ت۱ور کنید با کله کفی و اون وضع و آب سرد

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

تو دبیرستان یه بار همون روز امتحان هم ‌داشتیم روزنامه زیر پام پهن کرده بودم‌ولی متاسفانه کلا کثیف شد و ناچارا زنگ زدن خونوادم اومدن دنبالم رفتم خونه🤕🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
الان اقایون میان🤦

اونا دیگه خودشون یه پا خانمن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
تو دبیرستان یه بار همون روز امتحان هم ‌داشتیم روزنامه زیر پام پهن کرده بودم‌ولی متاسفانه کلا کثیف شد ...

وای ابرو ادم میره اییش

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

تو دبیرستان واسه اعتکاف رفتن کلی با خانواده ی دوستام حرف زدمو راضیشون کردم که اجازه بدن بچه هاشون بیان خانواده ی خودمو راضی کردم با کلی گریه و زاری دقیقن شبش پریود شدم اونا همگی رفتن من نتونستم 

الان اقایون میان🤦

تاپیکتو یه شب با گریه خوندم خیلی حالم گرفته شد خیلی سختی کشیدی خدا پاداش روزای سختتو بهت بده ..دخترت خیییلی نازه الهی ک عاقبت بخیر بشه ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

خیلی زن ها ظلم شده بهشون

کاشکی حداقل بی رنگ بود