2777
2789
عنوان

نظرتون آرومم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست
رو پای خودشه ولی میگه چون بابام میخواد پول خونه رو بده نمیتونم بهش بگم اینور بگیر اونور نگیر مامانم ...

پول خونه و بده ولی اینکه کجا بگیرید که به پدره مربوط نیست . شماها باید تعیین کنید کجا میخواید برید

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چقدر جدی 😞

از دعوا نترس نهایتش یکم  قهر میشید حرفاتو جدی و محکم بگو نمیتونی بگی به پدرت بگو اون با شوهرت یا خانوادش حرف بزنه 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

من یه چیزیو خوب فهمیدم.. اگر خودتو بدبخت بگیری و نظرتو نگی و توقع نداشته باشی هیچ کس ادم حسابت نمیکته ولی اونی که همیشه متوقع هست احترامش سرجاشه و خواسته هاش همه برآورده میشه... 

تو هم اصلا خودتو دست کم نگیر.. 

گفتم بهشون میترسم اون شب جنگ ب پا شه واقعا ترسیدم

گلم جنگ چرا . این جلسات برا تبادل نظر و رسم و رسوم هاست . هر چی از شما هم پرسیدن بگو هر چی مامان و بابا بگن اونا نظر من میدونم و از این حرفها. ولی مهمه با خانواده خودت اتمام حجت کنی حرفاتون دوتا نشه . در ثانی قبل اومدن با زبون نرم به شوهرت بگو که مثلاً هر دختری آرزو داره و دیگه عکس با لباس عروس باید داشته باشم به بچه ام نشون بدم که ببین مامان بابا چقدر برا من زحمت کشید و.... اینجوری ازش تعریف کن هندونه بذار زیر بغلش

رو پای خودشه ولی میگه چون بابام میخواد پول خونه رو بده نمیتونم بهش بگم اینور بگیر اونور نگیر مامانم ...

چرا جنگ به پا شه عزیزم 

اتفاقا حتما بذار مامانت با پدرش راجب مکان خونه صحبت کنه .

و حتما لباس عروس و فرمالیته رو بگیر ولی طوری نباشه که خانواده همسرت از عهده مخارج برنیان و جلوی خانواده تو شرمنده بشن

عزیزم از من بهت نصیحت رودرواسی و عشق و عاشقی و اینجور مواقع بزار کنار .پای حق و حقوق خودت وایسا . خودت برا خودت احترام قایل نشی بقیه هم نمیشن . هر چی سفت تر بگیری هم عزیزتر میشی . 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
چرا جنگ به پا شه عزیزم  اتفاقا حتما بذار مامانت با پدرش راجب مکان خونه صحبت کنه . و حتما لباس ...

😞😞😞حاضرم تا اخرعمرم عقدکرده بمونم تا انقدر حرص ی شبو نخورم اگ گفتن ن باید سمت ما خونه بگیره چی😭😭

بنظرت اومدن چی بگم بهشون دقیقا

حق و حقوقت و بخواه. حالا که نمیتونی مراسم بگیری لااقل لباس و ارایشگاه و آتلیه خوب داشته باشی .یا هر چیزی مد نظر خودته و مطرح کن.به خانوادت هم بگو پشتت وایسن و سفت و محکم برخورد کنن و کوتاه نیان

بنظرتون بگم وایسیم بعد کرونا کلا عروسی بگیریم؟

بنظرم حتما یک الی دو جلسه مشاوره صحبت کنین 

که

خانم  آقا حق ندارن مسایل بین خودشون رو به بیرون انتقال بدن که مابقی براساس حسن نیت یا هرچی بخوان دخالت کنن

شما و همسرتون بنا براین که براتون اجاره کنن با مقدار مشخص پول این هیچ منتی سر شما نیست بحث خرید خونه نیست که 

میگن ما ۱۰۰ ملیون به عنوان هدیه برای شما درنظر گرفتیم برای منزلی که شما قراره جهاز ببری که این جهازو مطمینا خانواده همسر هم نظر میدن و خواه ناخواه ممکن نظرتو تغییر بدن و عوضش کنی 

پس برای منزل هم همینه

بنظرم از الان حریم ها رو مشخص کنین 

یه مشاوره خبره میگه پسر جان شما وخانومت میخواهیم اونجا زندگی کنین همینطور که برای خرید جهیزیه شما نظر میدی ایشون هم حق نظر دادن داره 

عزیزم من قصد دخالت ندارم و دعوا پراکنی 

ولی موضوعی که خیلی از موردها ممکن ازش گرفته بشه الان حل بشه بهتره 

اونجا مشاور صحبت می‌کنه و خواسته هاتو مطرح می‌کنه تا آقا متوجه بشه 

کرونا ان شاالله زود بره ولی به عقیده من موضوع رو درست و منطقی حل کنین بهتر از لج و لجبازی 

تو میگی برای من کوتاه بیا فلان نگیر اونو نخر 

پس چرا برای خونه خریدن میگی بابام داره پول میده 

پس کلا این وسط من کجام 

بخاطر اینکه این مسایل پیش نیاد واقعا صحبت منطقی لازمه 

البته گلم ذکر کردم ما براساس دیدگاه خودمون دلسوزانه میگیم قرار نیست همه زندگی ها مثل هم باشه و همه آدم‌ها مثل هم که نسخه همشون روی همدیگه جواب بده 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا