2777
2789

سلام به همگی ..

خلاصه بخوام بگم بین زایمان پیش دکترم و زایمان فیزیولوژیک پیش یه مامای متخصص و با تجربه موندم .

نمیدونم اصلا بتونم یا نه ولی انتخاب اولم زایمان طبیعیه ک توصیه ی دکترم هم هست .

ولی میگن تجربه و تخصص یه ماما خیلی بیشتره تو این کار تا متخصص زنان .

ولی اگه یهو مجبور به سزارین بشم اون وسط یعنی هر دکتری میاد بالاسرم ؟

کدومش بهتره ؟

کسی تجربه ی داشتن مامای همراه رو داره ؟؟؟؟ الان خیلی زیاد شده و تعریف زیادی شنیدم ..

توروخدا کسی اطلاعاتی راجع به هرکدوم داره به اشتراک بذاره شاید از این کلافگی و استرس درومدم ...

ممنونم ازتون

ببیم عزیزم مم مشکل دو راهی تو رو داشتم به این دلایل سزارین رو انتخاب کزدم:

۱_ به دلیل کرونا خونه نشین شده بودم و اولا تمکان شرکت در کلاس های بارداری و آمادگی زایمان طبیعی رو نداشتم ثانیا همون سر کاری که قبلا میرفتم و به خاطرش چار قدم میاده میرفتم هم دیگه نرفته بودم واسه همین آمادگی جسمانی در خودم حس نمیکردم.

۲_ شنیده بودم ریسک این وجود داره که درد زایمان طبیعی رو بکشم آخرشم سزارین بشم پس ریسک نکردم

۳_ شنیده بودم ریشک شل شدن و گشادی واژن وجود داره و با شناختی که از بدن خودم داشتم که بافت نرمی داره و اینکه لا اقل حالا که شکم ترک خورده دیگه جای دیگه به مشکل نخوره، دیگه دیسک نکردم

۴_من فوبیای مشکل دار شدن بچه در حین زایپان رو داشتم و خوب ریسک نرسیدن اکسیژن یا مدفوع کردن بچه در زایمان طبیعی بیشتره

با توجه به جمیع جوانب 😁 تصمیم گرفتم خیلی شیک یه روز صبح برم بیمارستان با فیلمبردار و آمادگی قبلی زایمان کنم و بیام

حالا در عمل چه نتیجه ای گرفتم:

شکم که در هر صور به خاطر بارداری شل و ول و پوست کش اومده میشه و ربطی به نوع زایمان نداره 

درد راه رفتن با بخیه خیلی زیاد بود ولی فکر نکنم به پای درد زایمان طبیعی برسه

من راضی بودم فقط از بی حسی یه کم اذیت شدم چون دکتر چند بار مجبور شد آمپول رو بزنه و دربیاره تا بتونه درست بزنه به نخاعم

و من حین زاسمان درد توی قفسه سینه داشتم چون مجبور شده بود بی حسی رو به جای اینکه تو کمرم بزنه بالا تر و تقریبا وسط پشتم بزنه

و بعد از به دنیا اومدن پسرم بهم داروهای خواب آور زدن و حالی نزدیک به بیهوشی داشتم

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

زایمان طبیعی برای خیلی ها خوبه البته من توی این سایت و فضای مجازی شنیدن از دور و بریای خودم هر کس زایمان طبیعی کرده بود راضی نبود بر عکس تمام کسانی که سزارین کرده بودن راضی بودن

ولی با فرص اینکه طبیعی میتونه تو خیلی موارد خوب باشه، ریسک هاش بیشتره و به نظر من آدم خودش درد عمل جراحی رو بکشه بهتر از اینه که در مورد سلامتی بچش ریسک کنه

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان طبیعی برای خیلی ها خوبه البته من توی این سایت و فضای مجازی شنیدن از دور و بریای خودم هر کس زا ...

خیلی خیلی ممنونم واقعا کامل توضیح دادین🙏🏼🙏🏼🙏🏼

امیدوارم خودتون و نی نی تون همیشه سالم و شاد باشین

♥️♥️♥️♥️♥️♥️