ببیم عزیزم مم مشکل دو راهی تو رو داشتم به این دلایل سزارین رو انتخاب کزدم:
۱_ به دلیل کرونا خونه نشین شده بودم و اولا تمکان شرکت در کلاس های بارداری و آمادگی زایمان طبیعی رو نداشتم ثانیا همون سر کاری که قبلا میرفتم و به خاطرش چار قدم میاده میرفتم هم دیگه نرفته بودم واسه همین آمادگی جسمانی در خودم حس نمیکردم.
۲_ شنیده بودم ریسک این وجود داره که درد زایمان طبیعی رو بکشم آخرشم سزارین بشم پس ریسک نکردم
۳_ شنیده بودم ریشک شل شدن و گشادی واژن وجود داره و با شناختی که از بدن خودم داشتم که بافت نرمی داره و اینکه لا اقل حالا که شکم ترک خورده دیگه جای دیگه به مشکل نخوره، دیگه دیسک نکردم
۴_من فوبیای مشکل دار شدن بچه در حین زایپان رو داشتم و خوب ریسک نرسیدن اکسیژن یا مدفوع کردن بچه در زایمان طبیعی بیشتره
با توجه به جمیع جوانب 😁 تصمیم گرفتم خیلی شیک یه روز صبح برم بیمارستان با فیلمبردار و آمادگی قبلی زایمان کنم و بیام
حالا در عمل چه نتیجه ای گرفتم:
شکم که در هر صور به خاطر بارداری شل و ول و پوست کش اومده میشه و ربطی به نوع زایمان نداره 
درد راه رفتن با بخیه خیلی زیاد بود ولی فکر نکنم به پای درد زایمان طبیعی برسه
من راضی بودم فقط از بی حسی یه کم اذیت شدم چون دکتر چند بار مجبور شد آمپول رو بزنه و دربیاره تا بتونه درست بزنه به نخاعم
و من حین زاسمان درد توی قفسه سینه داشتم چون مجبور شده بود بی حسی رو به جای اینکه تو کمرم بزنه بالا تر و تقریبا وسط پشتم بزنه
و بعد از به دنیا اومدن پسرم بهم داروهای خواب آور زدن و حالی نزدیک به بیهوشی داشتم