2777
2789
عنوان

حاجت گرفته ها بیان

529 بازدید | 13 پست

دوستان شماها تاحالا از کدوم خیریه یا جایی که نذر پول کنید مثل هییت و ... حاجت گرفتید ؟ خودت برو ب فقیر بده و ب حیوونا غدا بده رو نگید چون اینو تا جایی که بتونم تودم انجام میدم یه جایی میخام که مجرب باشه و بار اول ج بده نذر کنم اگه حاجت گرفتم کمک کنم وگرنه کمک روتین خودم زیاد سراغ دارم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

من صلوات نذر امام جواد میکنم مثلا ۱۰۰تا

و اینکه محرم شیر پخش کنم به حق علی اصغر

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

http://iporse.ir/6028066

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من از خواندن چله زیارت عاشورا حاجت خیلی مهمی گرفتم و البته ترک کامل گناه و نماز اول وقت

ان شالله شما هم به خواسته ی دلت برسی 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

من شنیدم نذر الویه کن،حالا هر تعداد ساندویچ که شد بین کودکان کار و محرومین پخش کن

به نیت شهید ابراهیم هادی

آخه شنیدم شهید هادی عاشق الویه بوده

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

من هنوز زیارت شاه عبدل العظیم حسنی علیه السلام   .تهران.نرفتم  ماهواره داشت روز تولدشون شبکه ولایت نشون میداد نذر کردم برم اگه باردار باشم .الحمدالله مثبت شد. بعد۱۶سال  ..قسمت بشه حتما میرم

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

سلام اگه تهران هستی صلوات یا مبلغی نذر بی بی شهربانو کن خیلی ماشاالله حاجت میده نذر صلوات برای حضرت علی اصغر و نذر شیر برای حضرت علی اصغر و صلوات نذر بی بی فاطمه زهرا (س)و ...

بحق چیزای نشنیده

میگم منم شنیدم هنوز انجام ندادم

اما خیلیا نذر زیارت عاشورا کردن واسه شهید هادی و نتیجه گرفتن

این موردم تو همین سایت دیدم

الهی همه حاجت رواشن

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿