2777
2789
عنوان

برنگشتن سمت صدا بچه دو ماهه

339 بازدید | 23 پست

بچم دو ماهشه به سمت صدا برنمیگرده مثلا باهاش حرف بزنم روش ی طرف دیگه باشه برنمیگرده...فقط رو بروش حرف بزنم توجه میکنه میخنده...خیلی نگرانم

یکم صبر کن هنوز زوده تازه داره محیطو میشناسه بهداشتش بردی

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خاهرم اینطور بود تا ده ماهگیم هر چی صداش میکردیم نگاه نمیکرد دنبال صدا نمیگشت مانگرانش شدیم الان مثل بلبل حرف میرنه و شارلاتان شده برا خودش راه رفتنش یک سال و هشت ماه بود قبل از یک سالگی هیچی تو دست نمیگرفت بلدنبود حرف زدنشم دوسالگی بود الان سیاست مدار بزرگی شده 

دعاکنید به خواسته هام برسم
به نصیحت دوستانه روی بچت الکی حساس نباش بذار لذت ببری و اونم بزرگ بشه  اینجوری زود خسته میشی&n ...

همین دیگه خیلی حساسم...شوهرم از دستم کلافه شد..میگ میشینی یه عیب پیدا کنی