2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرم مرد رو میگیرن شستشو میدن ی قویتریناشو انتخاب میکنن و تزریق میکنن داخل رحمت.البته قبلش باید سونو کنی و تخمک خوب داشته باشی احتمالا دارو محرک بدن بهت.

۲ ۳ تومن بستگی داره با تعیین جنسیت بخوای با نه.من میخوام بچه دومو ای یو ای کنم واسه تعیین جتسیت.چیز دحشتناکی نیست عزیزم که بخوای بترسی اینقد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اسپرم مرد رو میگیرن شستشو میدن ی قویتریناشو انتخاب میکنن و تزریق میکنن داخل رحمت.البته قبلش باید سون ...

به نظر شما جواب میده؟مطمئنه واسه تعیین جنسیت؟منم تو فکرشم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
اخههههههه حرص نخوری وقتس مشکلی نیس ای یوایت کنن خدایااااا

بابا چیزی نیست که .من خودم میخوام داوطلبانه انجام بدم😁

به نظر شما جواب میده؟مطمئنه واسه تعیین جنسیت؟منم تو فکرشم

۷۰ تا ۸۰ درصد جواب میده 

سعی کن درکنارش رژیمم رعایت کنین احتمالش بره بالا

من حتما انجام میدم ولی اگه با تمام این کارا باز جنسیت دلخواهم نشد مسلما نتیجه میگیرم خواست خدا نبوده و راضی میشم به رضاش

۷۰ تا ۸۰ درصد جواب میده  سعی کن درکنارش رژیمم رعایت کنین احتمالش بره بالا من حتما انجام میدم ...

دکتر مطمئن پیدا کردی؟

دکتر مطمئن پیدا کردی؟

دکتر خودم بهش اطمینان دارم

اابته من نی نیم ۴ ماه و نیمه شو ..ی ی سال دیگه میخوام واسه دومی اقدام کنم..پرونده رو ببندم وتمام😂

دکتر خودم بهش اطمینان دارم اابته من نی نیم ۴ ماه و نیمه شو ..ی ی سال دیگه میخوام واسه دومی اقدام کن ...

احسنت کار خوبی میکنی فاصله نمیندازی.دکترت کیه؟

احسنت کار خوبی میکنی فاصله نمیندازی.دکترت کیه؟

من بندرعباسم گلم..بندرعباس بودی توام درسته؟

دوس ندارم با فاصله ..سخته خیلی تا اولی رو بزرگ کردی میخوای ی نفس بکشی دومی شروع میشه..دوتا پشت هم سختیش ۴ ۵ سال و بعد تمومه دیگه