2777
2789

بله خوب بود

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر وزن گرفت 

خیلی نگرفت..‌کلا زنتیکی لاغره ولی رو اشتهاش خیلی تاثیر گذاشت..دختر من اصلا اصلا هیچی نمیخورد

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
منسوخ شده گلم  سیپروهپتادین داره بلوغ زودرس میاره

کی گفته؟من بهترین متخصص اطفال نوشت برام..فقط ی مقدار خواب اوره ک اونم برای اینه فعالیت بچه کمتر بشه و بیشتر بخابه ک رشد کنه

کی گفته؟من بهترین متخصص اطفال نوشت برام..فقط ی مقدار خواب اوره ک اونم برای اینه فعالیت بچه کمتر بشه ...

دعوا داریا

چه طرز نوشتنه

شما بده به تو چیکار دارم 

برای استارتر نوشتم 

متخصص اطفال پسرم گفته تو نتم سرچ کردم عوارضش خیلی زیاده 

از لیست داروهای fda (سازمان غذا و داروی امریکا)هم حذف شده 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
اخه چی بدم بهش هیچی لب نمیزنه  

زینک پلاس استها آور کلا شربتهای دارای زینک اشتها آورن 

غذاها رو تزئین کن خوششون میاد 

چیز های ترش هم قبل غذا اشتها رو بیشترمیکنه 

البته اگه رفلاکس معده نداره بهش بده مثل رب انار

یه شربت هم سال پیش برای پسرم گرفتم ایرانیه اما بدون سیپروهپتادین 

میگردم اسمشو پیدا کردم ریپلای میکنمت

اما سعی کن راسیپ ندی 

عوارضش تو بعد چند سال نشون میده وقتی دوره بلوغش زودتر از سنش براش پیش بیاد  و کوتاهی قد و عوارض هرمونی 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.