2777
2789

سلام دوستان من هماتوم دارم ۲۰ در۹ .هشت هفته و سه روزمه .شیاف استفاده میکنم .خونریزی ولکه بینی اصلاندارم بعد دکتربرام قرص آ اس آ نوشته این قرص مگ رقیق کننده خون نیست امکان داره بخورم بیفتم ب خونریزی ؟؟ هماتوم بدون خونریزی بهتره یا باخونریزی ؟ نمیدونم چیکارکنم قرصوبخورم یانه 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
نه عزیزم. منم رقیق کننده ی خون استفاده میکنم. نگران نباش. همه لک ندارن 

ممنون عزیزم .گفتم شاید باعث بشه خونریزی بیفتم ‌

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خفیف باشه بدون خونریزیه منم هشت هفتگی داشتم دمترم شیاف داد بعدش یه لخته دفع کردم و تموم

خداروشکر عزیزم خداکنه برای منم جذب بشه اخه پارسال ی سقط بخاطر هماتوم داشتم ولی خونریزی داشتم .

نه عزیزدلم. باخیال راحت استفاده کن

مرسی قربونت برم 

انشاا...نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری استرس نداشته باش

ممنون فداتشم انشاالله♥️💋

چند هفته سقط کردی چرا هماتوم باعث شد سقط شه ؟ منم هماتوم دارم خونریزی دارم 

اره عزیزم ۶هفتم بود سایزش برای ۶هفته بزرگ بود.انشالله ک هم شماهم من خوب میشیم ‌

سلام خانمی... عذر میخوام چندوقت از عملتون میگذره؟ امکانش هست هکس بینیتون رو ببینم؟ 

سلام عزیزم اسفندمیشه سه سال .ببخشید بخداهرکارکردم عکس اپلود نشدبراتون ‌