2777
2789

عابجی ها من هجده سالمه مامانم داره از خونه بیرونم میکنه هر بار هر بحث ساده ای سر هرچیزی مثل دو تا تیکه ظرف میگه جمع کن برو چند ماه بیرونم میکرد به زور برمگشتم الان داره اسباس و وسایل رو میفروشه که دیگه خونه ای نباشه برگردم طلاق گرفته و پدرم هم که کلا گم گوره به همه اقوام هم سپردع راهم ندن نمیدونم چیکار کنم فردا باید برم کجا بمونم هیچی هم پول ندارم 

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچنین مامانی مگ وجود داره

بله وجود داره و از خدا روزی هزاربار ارزوی مرگ میکنم و نمیمیرم حتی هربار خودکشی کردم زنده موندم نمیدونم چرا خدا میخواد زنده باشم و زجر بکشم  

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   
خب چرا نميزاره بقبه رات بدن خونشون!!!😳 واقعا چشه😐

هرگی قبلا راهم داد به غلط کردن انداختشون دیگه کسی راهم نمیده

سلام اسی خوبی ؟ بلخره چی کردی؟

والا سمسار سه روز دیگه میاد جایی پیدا نکردم نمیدونم چه کنم همون مسجدی جایی میرم نمیذونم خودمم هم دیگه از اضطراب دیونه شدم