2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر

319 بازدید | 11 پست

شوهرم خیلی بهم بی توجهی می کنه، من تو این شهر غریبم و کسی رو ندارم، اونم از صبح تا شب میره سر کار شب که بر میگرده با من صحبت نمی کنه، من انتظار زیادی ندارم فقط دلم میخواد وقتی از سرکار میاد، یک ربع اول به من توجه کنه و باهام صحبت کنه! ولی مدام ازم دوری میکنه و تو خودشه! قبللا هر روز بهم زنگ می زد از محل کار ولی الان با این که وقت داره تماسی نمی گیره! خسته شدم احساس بی ارزشی می کنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دچار روزمرگی و تکرار شده مردها کارهای تکراری و یکنواخت بی حوصلشون میکنه و دلشونو میزنه سعی کن خودت جو رو عوص کنی و باهاش بگو و بخند کنی شاید تو محیط کارش مشکلی داره سعی کن بفهمی هر چند الان همه تو کار و درامدهاشون مشکل دارن واقعا سخته 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈

امروز چقدر تاپیک شوهر داریم ازشوهرم میترسم شوهرم محل نمیده شوهرم خسیسه و...

این مردا چشونه چرا اینجوری شدن اخه😔

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤

یه رب اول ورود شوهرت

شما اصصصلا توقع هیچچچی نداشته باش

چایی دم کن بذار جلوش

اروم ک شد شروع ب صحبت کن

بعدم تنوع ب زندگیت بده

یه دورهمی دونفره

کیک....

یه پارک رفتن دونفره

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
برو پیش خانوادت چند روز 

رفته بودم، یک ماه پیش اونا بودم الان دوماهه برگشتم، این دوماه خیلی خوب بودیم دقیقا همونی بود که میخواستم، رابطه عالی، حرف زدنا و فیلم دیدنای دو نفره! ضمنا من هیچی کم نمی ذارم براش، همیشه آراسته هستم توی خونه، غذام حاضره و خونه م تمیزه! همیشه دم در استقبالش میرم و با لبخند سلام می کنم، باهاش صحبت می کنم و از روزش می پرسم! تا میشینه چایی رو می ریزم دوتا می برم با هم بخوریم! هیچی کم نمی ذارم خدا می دونه! ولی احساس می کنم گاهی خوشی می زنه زیر دلش! 

رفته بودم، یک ماه پیش اونا بودم الان دوماهه برگشتم، این دوماه خیلی خوب بودیم دقیقا همونی بود که میخو ...

اره دیگه فقط خوشی زده زیر دلش مردا همینن خودتو با کلاس رفتن یا یادگیری چیزی سرگرم کن