2777
2789

۳نفر آذری تو زندگیم اومد ۲تا شون دختر بودن که کلا قطع رابطه کردم یکیشونم شوهرمه ولی نمیتونم قطع رابطه کنم😐

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم   هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری بود

قصش درازه اما تهمت ودروغ وآبروبر وبی وجدان وازخدا نترس

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

چرا ازچه نظر

ذاتش بد بود😒هر بلایی ک بگی سرم‌اورد سو استفاده کرد تهمت زد جوری ک بابام نسبت بهم بی اعتماد شد دوروعه جلوت خوبه پشتت بد میگه یادمه یه حرفیو جلو من ب بقیه زد فردا شاکی اومد خونمون میگه تو اون حرف رو زدی😒رازشو ب من گفت به کسی نگفتم اما تا من رازی ب اون میگفتم فرداش از این و اون میشنیدم خیلی بد بود و هست هنوزم هیچوقت نمیبخشمش چون بلاهایی سرم اورد ک زندگیم از هم پاشید اما من در حق اون هیچ بدی نکردم یادمه وقتی بهم گفت تو اون حرف روزدی کلی گریه کردم جلو بقیه و قسم خوردم بخدا من نگفتم تو خودت میدونی ک خودت گفتی اما پوزخند زد و گفت بازیگر خوبی هستی خدا خودش حق منو ازش بگیره ان شاءالله بتونمم نمیشه ببخشمش کاری ک این ۱۸ سال با من کرد قابل بخشش نیست چوب خدا صدا نداره امیدوارم یه جا یه جوری ضربه بخوره ک بدونه به خاطر چی بوده 

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              
جان؟

اخه من دی ماهیم بخدا خیلیم خوبم ها🙁

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤