ببخشید ولی کاملا طبیعیه تو اینجور روابط وقتی وارد چنین روابطی میشی باید قبل اینکه به طرف وابسته شی به اینجور مسائل فک کنی ( قصد سرزنش نداشتم فقد نظرمو گفتم و دوست داشتم دیگه تو آینده اشتباه نکنید کم پیش میاد یه آدم تو اینجور روابط صادق باشه متاسفانه 😣 )
باشه بهش میگم 😐اما اگه بگه چرا پرسیدی چی😐مخم هیچ کار نمیکنه
بگو دوست داشتم پرسیدم اون باید توجیه کنه نه تو...البته حرف زدن داریم تا حرف هااا اگه بقصد خیانت بوده بهش بگو...
بعدشم اینطوری باشه اونایی که میخوان ازدواج کنن کلی تحقیق میکنن باید بگن چرا تحقیق کردی
دیدی وقتی که میگفتم "میبینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی میگه؛ میبینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه میگوید:...دیدی؟...به تو میگفتم!...آری...تو همیشه راست میگفتی...
اشتباه میکنی اون با کل دخترای فامیلتون فکر کنم دوسته بقیه دخترای فامیلتونم چک کن
ببینید من میدونستم حرف میزنه ها اما فک نمیکردم تا این حد برسه دختر عمه ام بهش گفته بود برو به دوس دخترت پیام بده اونم گفته بود توهم دوست صمیمی من هستی 😐