2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم پول بدم؟

1008 بازدید | 69 پست

با دقت بخونید که سوتفاهم نشه 

چهار ماهه عقدم.. یه گوشی داشتم که همش هنگ میکرد، شوهرم گفت میخوای اینو بفروشیم پول بزاریم روش یه گوشی نو برات بخرم، منم قبول کردم، هنوز گوشی مو نفروخته بودم که شوهرم برام گوشی جدید خرید دو تومن کم داشت از باباش قرض گرفت و گفت بعدا که گوشیتو فروختی پولشو بدیم بابام

الان بابام و همه ی خانواده م میگن چرا گوشیتو بفروشی پولشو بدی به شوهرت؟ اونا کلی پز دادن که برای يلدا هدیه برات گوشی خریدن

از اون طرف شوهرم میگه گوشیتو زود بفروش پولشو بده 

وام ازدواجشو گرفته باهاش دوچرخه خریده برای خودش و کلی وسیله که لازم نداره ولی از پول وامش نمیده به باباش به جای قرضش، منتظر منه که گوشی قدیمی مو بفروشم.. شما باشید زورتون نمیگیره؟ من الان چیکارکنم بنظرتون؟ 

اصلا نمیدم بهش 

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم تو اینکارو بکن

من بودم نمیدادم پولو گوشیشو میدادم بهش 

(حس میکنم شوهرت مسعولیت پذیری رو بلد نیست)

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
احساس میکنم داره ازم میکَنه... 

همون اول خب قبول کردی دیگه الان داری میزنی زیرش . همون موقعه میگفتی گوشیمو نمیفروشم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بگومیخام بفروشم یه ذره ازبابام پول بگیرم انگشتربخرم یه مقدارم تو پول بده 

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

بگو گوشی ک خریدین هدیه بوده ،شما پول هدیرم میگیرید?

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎