2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها یعنی همون زرشک پلو بدون زرشک😁😅نوش جونتون

بعد برای زرشک پلو مرغ رو سرخ میکنن معمولا بدون آب مرغ سرو میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه والا تخم مرغ نمیزنم 

یه دونه برای حدود پونزده تا بیست تا فلافل بسه نه طعمش میره داخلش نه بو میگیره ولی خیلی خوب و منسجم میشه مایه ی فلافل دیگه تو ماهیتابه از هم جدا نمیشه

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
مرسی. آخه ما برای زرشک پلو هم آب مرغ میذاریم تو سفره😁

منم شوهره بد غذام آب نباشه میگه دسته تِی بده بزنم بره پایین😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ماله من بدون تخم مرغم جدا نمیشه به هر حال نوش جونتون 

ممنون

من چون هنوز حرفه ای نشدم و پونزده سالم بیشتر نیست از یه سری ترفندها باید استفاده کنم شما که حرفه ای هستید که تخم مرغ لازم نیست بزنید مگر اینکه دوست داشته باشدی

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
😁😅دقیقا شوهر منم اصلا غذا خشک نمیخوره😂

ینی انقد بدغذاس یه بار غذای اصلی چیز دیگه ای بود من گفتم شاید نخوره

یه کم برنج و مرغ و اب داشتیم از قبل قاطی کردم تو قابلمه 

پرت کرد کنار گفت شفته شده بس که اب توش هس

ینی انقد حساسه نه کم باشه نه زیاد اب مرغ😂

ینی انقد بدغذاس یه بار غذای اصلی چیز دیگه ای بود من گفتم شاید نخوره یه کم برنج و مرغ و اب داشتیم از ...

وای خیلی سخته. شوهر منم حساسه و شکمو. یعنی غذاش نمک یا روغنش کم باشه نمیخوره. هر چی میگم ضرر داره تو گوشش نمیره. خدا صبرمون بده😁

بچه هاچجوری حوصلتون میشه دوبارمی پزیداین جورکه همیشه لباساتون بوغدامی گیره وبایدتندتندعوض کنید

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم