2777
2789
عنوان

سلام لطفا بیاین

94 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من تازه نامزد کردم بار اول که رفتم خونه ی خانواده ی نامزدم شکلات بردم ...برای بار دوم که میخام برم بنظرتون واسه ی پدرش کادو بخرم ؟اخه خیلی مهربونه و دوسش دارم واسه ی مادرشم کتاب گرفتم گفتم واسه ی پدرشم یه هدیه ببرم خوبه ؟اینکه بدون مناسبت باشه بد نیست ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مگه دختر نیستی

ولش کن پرروشون میکنیا

چرا باید ببری

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

نه چه اشکالی داره 

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

عزیز دلم الهی خوشبخت شی به حق امام رضا تورو خدا واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چشم عزیزم ان شاالله که به هم برسین 

مرسی عزیزم انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تو مگه دختر نیستی ولش کن پرروشون میکنیا چرا باید ببری

دوسشون دارم اخه خیلی باشخصیت و مهربونن و بنظرم علاوه براینکه به ادنااحترام گذاشتم برای خودمم خوبه

به نظر منم نبر 

خیلی خوبه مهربون باشی خوبی کنی 

ولی اینجوری میشه وظیفه اگه یه بار نبری فکر میکنن کار اشتباهی کردی 

خیلی خوب باش ولی سعی نکن کاری کنی خوبی تو بذارن جای وظیفه 

چون اولش مشکلات کمتره همیشه 

بذار روز مادری چیزی اون موقع ها ببر

دوسشون دارم اخه خیلی باشخصیت و مهربونن و بنظرم علاوه براینکه به ادنااحترام گذاشتم برای خودمم خوبه

میدونم

ولی نه دیگه اینکه هر جلسه اینکارو کنی

لطف تا حدی خوبه که لطف بمونه

نباید برات بشه عادت

واسه اونام وظیفت

این چیزیه که گاهی نمیفهمیمش

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

من 5 ساله ازدواج کردم خداروشکر تا الان مشکلیم نداشتیم و خوب بودیم 

اما هیچ وقت سعی میکنم کاری نکنم که بگن وظیفشه 

حتی تو کار خونه 

و خیلی چیزاییه دیگه

مثل خانواده ی خودم باهاشون رفتار میکنم