سلام دوستان من تازه نامزد کردم بار اول که رفتم خونه ی خانواده ی نامزدم شکلات بردم ...برای بار دوم که میخام برم بنظرتون واسه ی پدرش کادو بخرم ؟اخه خیلی مهربونه و دوسش دارم واسه ی مادرشم کتاب گرفتم گفتم واسه ی پدرشم یه هدیه ببرم خوبه ؟اینکه بدون مناسبت باشه بد نیست ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دوسشون دارم اخه خیلی باشخصیت و مهربونن و بنظرم علاوه براینکه به ادنااحترام گذاشتم برای خودمم خوبه
میدونم
ولی نه دیگه اینکه هر جلسه اینکارو کنی
لطف تا حدی خوبه که لطف بمونه
نباید برات بشه عادت
واسه اونام وظیفت
این چیزیه که گاهی نمیفهمیمش
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی