sogol155 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 عنوان اسم پیشنهاد بدید لطفا❤🌹 198 بازدید | 11 پست اسم پیشنهاد بدید برای پیج لوازم آرایشی و مراقبتی پوست و موخودم نظرم روی الن (ellen) و سو (soo)هستشاینجوری:ellen._.beautysoo._.beautyشمام بیاید هم نظرتون راجع ب این دوتا بگید هم پیشنهاد بدید دوستان...خودتون چی دوست دارید؟ من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨ 1399/10/08 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 الن زیباتره 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
لاوین__ عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 4106 آسو @نی_نی_یار_۵ بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊 لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
sogol155 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 ايدي كوتاه تر بهتر از این کوتاه تر نمیشه خب...همین دوتا اسم کدوم بهتره بنظرتون؟خودتون چ آیدی پیشنهاد میدید؟ یعنی مثلا الن خالی باشه؟پیج فروشه آخه... من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
sogol155 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 الن زیباتره اوهوم...منم دوسش دارم...بنظرتون بازخورد خوب میگیرم ازش؟ من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 اوهوم...منم دوسش دارم... بنظرتون بازخورد خوب میگیرم ازش؟ اره عزیزم ، امید و پشتکار داشته باش حتما بهش میرسی ما پارسال همین موقع با پدرم شرکت زدیم ، اولش سخت بود اما الان در امدش خوبه و همش سوده 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
sogol155 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 مثلا انقدر اندرلاينو نقطعه نزار آهان!از اون جهت...اینستا قبول نمیکرد...بخاطر همین گذاشتم...اگه آخرش store بیارم دیگه انقد نقطه و آندرلاین نمیخواد... ولی باز طولانی تر میشهellen.beauty.store من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
sogol155 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 اره عزیزم ، امید و پشتکار داشته باش حتما بهش میرسی ما پارسال همین موقع با پدرم شرکت زد ... مرسی عزیزم...من پیج زدم...یه اسمی خودم دوست داشتم زدم...کلا بازخورد منفی گرفتم...حتی 50-60تا پستی ک گذاشتم رو میخوام حذف کنم...اسم پیج هم عوض کنم🥺 من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 مرسی عزیزم... من پیج زدم...یه اسمی خودم دوست داشتم زدم...کلا بازخورد منفی گرفتم... حتی 50-60 ... نا امید نشو اصلا ، این روزا لوازم آرایش از نون شب برا خانما مهم تر شده ، مطمئن باش کارت میگیره به شرط صبر و پشتکار 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
sogol155 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 نا امید نشو اصلا ، این روزا لوازم آرایش از نون شب برا خانما مهم تر شده ، مطمئن باش کارت میگیره ... مرسی عزیزم😍😍😍😍❤❤❤❤ من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨