2777
2789
عنوان

دوباره تاپیک لوندی!

401 بازدید | 38 پست

سلام 

تصور کنید شما استاد و سخنران در جلسه ای با موضوع لوندی هستین.جلسه ای با حضور خانومهای متاهل.

امیدوارم که آقا نیان تو تاپیک.

اگر ممکنه ب منم یاد بدید.من صفرم.درحدی که یبارشوهرم خودشو کشت و اصرار کرد ولی من نتونستم واسش برقصم!!!با این سنم شبیه دخترای کم سن که خیلی خجالتی هستن رفتار کردم.حتی لباس جدید...لباس خواب روم نمیشه بپوشم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش اینه که هرچقدر که توو دلت خجالت بکشی اهمیت ندی و خودتو بزنی به اون راه دلتو بزنی به دریا د ...

خب دیدی اینایی که خجالت میکشن قیافه هاشون کج و کوله میشه...من اونطوریم  

برای رقص به نظرم اگه برای خودت اول برقصی تو خلوتت و کلیپای رقصو ببینی بدون خجالت اول برای خودت برقصی عادت میکنی و بعد با اعتماد به نفس جلوی بقیه از جمله شوهرتم میرقصی 🤔🤔

ولی کلا اول باید با خودت کنار بیای که اون فرد همسرته و باید پیش هم آزاد و راحت باشین باید تمرین کنی وگرنه با حرف نمیشه ، مثلا به این فکر کنی که با همسرت رابطه که داری و حتی بدون لباسم همو میبینید ، دیگه پوشیدن لباس خواب نباید برات عذاب اور باشه و خجالت بکشی 

کلا با تمرین میتونی پیشش راحت باشی فقط باید شروع کنی از یک جایی 

35    

من خیلی ساله دیگه خجالتم ریخته حتی اون حس خجالتم درست یادم نیس

ولی حتما لوندی رویاد بگیر مردا زنونگی رو خیلی دوس دارن

با عشوه حرف زدنو خیلی دوس دارن

همیشه ب خودت برس لباسای زیبا بپوش رنگای لطیف مثل گلبهی ابی روشن برای روز

شب برای اتاق خواب هم لباسای قرمز و .. بپوش خجالتت هم خودش کم کم میریزه

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤