2777
2789
عنوان

خدایی مگه بد میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدنمیگی ولی توزندگی اون خانونا نبودی که ببینی تو چه شرایطی هستند وچرااین حرفارو میزنند 

خب ایطوری نیست که مردا تمام روز تو پر قو بودن و زنا از رو سیم خار دار رد میشن مرد بیچاره مگه حیوونه خیلی ها توقع دارن خودشون کلا بخور بخاب باشن مرد بره اینور اونور

A💖A
حرفت بد نیست ولی مردی که میاد زنشو کتک میزنه به نظرت فرهنگ و شعورش خیلی بالاست😒

خب درسته شعور نداره ولی اینکه کل فضای مجازی رو از بد گفتن درباره شوهراتون پر کنید درسته؟؟

A💖A
خب ایطوری نیست که مردا تمام روز تو پر قو بودن و زنا از رو سیم خار دار رد میشن مرد بیچاره مگه حیوونه ...

دیگه اونطور خانمااا از نظر من ی خانم لوس و  نابالغِ... که هنوز درک درستی از زندگی نداره

یه آقا همت کنه سایت بزنه آقایون هم برن اونجا چغولی خانمشون رو بکنن به جای این که تو این قرنطینه در م ...

منم هنوز فرهنگ وشعورم بالانرفته که بفهمم یک مرد توی یک سایت زنانه چکارداره؟ من همیشه وقتی اینا رومیبینم یاددانشگاه می افتم که توی یک جمع دخترانه یک پسرهم نشسته بود‌

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
خب ایطوری نیست که مردا تمام روز تو پر قو بودن و زنا از رو سیم خار دار رد میشن مرد بیچاره مگه حیوونه ...

ببینید زندگی مشترک ازاسمش معلومه یه اقا وخانم ازدواج میکنند وزیریه سقف میرن که زندگی کنند حالا یه کارهایی وظیفه خانم هست مثل مسائل داخلی خونه بچه داری ویه کارهایی به عهده اقاست که ازجمله تامین هزینه های زندگی وتوتحقق این کارها هم زن وشوهر باهم همکاری دارن زندگی نرمال اینه نه میدون جنگ وجدل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

منم هنوز فرهنگ وشعورم بالانرفته که بفهمم یک مرد توی یک سایت زنانه چکارداره؟ من همیشه وقتی اینا رومیب ...

نمیدونم چرا ولی منو شما تو همه تاپیکا با هم مشکل داریم😐

A💖A
منم هنوز فرهنگ وشعورم بالانرفته که بفهمم یک مرد توی یک سایت زنانه چکارداره؟ من همیشه وقتی اینا رومیب ...

اگه سایت زنونه بود موقع عضویت نمیگفتن 

جنیست

خانم یا آقا

A💖A
نه والا... باید ی گوشه بذاریش تندیس شه.. بعد ب عنوان جایزه نوبل ازش استفاده کنن😂

والا یه زن مگه از شوهرش جز محبت و توجه چی میخواد بله چیزای دیگه ام هست ولی مهمترینش همیناست....من خودم تازه اومدم بودم نی نی سایت فکر میکردم همه دروغ میگن که شوهرشون کتکشون میزنه فکر میکردم اصلا یه همچین مردی مال چند دهه قبله مگه تو این دوره زمونه مردا زنارو میزنن....یه خانومی بهم گفت یه سر برو دادگاه خانواده ببین چه خبره....میخوام بگم که شاید یه زن به خاطر محبت نکردن از شوهرش متنفر بشه ولی بی فرهنگتر و بیشعورتر مردیه که رو زنش دست بلند میکنه