2777
2789

لطفا ب خودتون نگیرید من منظورم با یه سریا هست

اینجا سایت عمومیه و واسه تبادل نظر من اون شب دیر وقت یه تاپیک زدم ک یه راه حلی میخواستم اونم این بود ک اقا من چجور ب فلانی بگم بو عرق میده دلش نشکنه 

طرف اومده بهم میگ تو عقده ایی هستی  و عقده پربازدیدی داری و بوی گنده خانوادت تا اینجا اومد و چقدر عقده ایی هستی ک میخوایی با اینجور چیزا پر بازدید بشی مسخره

واقعا شوکه شدم بخدا من اصلا هدفم پر بازدیدی نبود !اگ هدف من پر بازدیدی بود ک اون موقه از شب ک میدونستم بیشتریا خوابن ک تاپیک نمیزدم 

من اگ عقده ایی بودم ک میرفتم تو صورت طرف میکوبیدم ک تو بوگندو هستی !

ولی اینقدر اون طرف واسم مهم بود ک دنبال یه راه کار بودم ک جوری بهش بگم ن دلش بشکنه ن خجالت بکشه جلوی من  چون میدونستم من نگم یه غریبه میگه

بازم ببخشید اگ ناراحتتون کردم با عنوان تاپیکم و اگ فکر میکنید من عقده ایی هستم اینم نظر شماست و محترمه 

بوگندو 😁😂😂😂خیلی باحال گفتی 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم‌یه تاپیکی خوندم‌ طرف عکس میز شام‌پاگشا جاری گزاسته بود در حد معمول خوب طرف اومده میکه من گوسفند میزنم‌زمین مهمونیام‌یا اونیکی اومده میگه مامان من ۲۰ نوع غذا پخت 

اخه از خودتون تعریف نکنید چی میشه عقده# ای نباشیم

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤
من فکر کنم اونی که فحش داد دوستت بوده، فهمیده از بوی عرقش ناراحت شدی بهش برخورده😂 خلاصه جدی نگیر&n ...

😂😂تا جایی ک میتونم سعی میکنم جدی نگیرم بالاخره مجازیه ولی خب بازم چون مجازیه دلیل نمیشه هر جی دلمون میخواد بار یکی کنیم

بیخیال باش خودم الان سومین کاربریمه فقطم بخاطر اینکه طرز فکر من و کاربر گرامی یکی نبود گزارش زد بااینکه یک کلمه حرف ممنوع هم نزدم اونم من 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
😂😂تا جایی ک میتونم سعی میکنم جدی نگیرم بالاخره مجازیه ولی خب بازم چون مجازیه دلیل نمیشه هر جی دلمو ...

بعضیا برعکس فکر می کنن چون اتفاقا اینجا مجازیه، میشه هرچی دلشون خواست بگن

راه حلشم اینه، یه ماشین زمان اختراع کنی برگردی عقب، تو بچگی درست تربیتشون کنی، دچار عقده نشن

به همین سادگی!😉

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!