2777
2789
عنوان

عکس های عقد

114 بازدید | 9 پست

کسی اینجا هست ک از عقدش محضر هیچ عکس و فیلمی نداشته باش ..بعد اینک عقد کردن چند وقت بعدش رفته باشن محضر عکس فیلم بگیرن....

من خودم ندارم هیچیااا بهم میگن برم لباس اینا بپوشم بریم محضر عکس و فیلم بگیریم بنظرتون ضایع نیس این حرکت ...حس حال اونموقع رو ک نشون نمیده به آدم واقعا

منم عکس خوب ندارم همرو با گوشی گرفتیم همش تو سرمه بریم عکس بگیریم 

ول کن بابا اینا به یه چرت باشه تازه دیشب کلیپ بله برون تو اینستاگرام دیدم جشن بود و یه دکوراسیون شیک چیده بودن و اصلا یه وضعی فکر کردم به شوهرم بگم بیا از بله برون شروع کنیم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عکس خوب ندارم همرو با گوشی گرفتیم همش تو سرمه بریم عکس بگیریم  ول کن بابا اینا به یه چرت ب ...

دقیقا منم دو سال و نیمه عقدیم ولی از سرم بیرون نمیره لامصب ک چرا من اونموقع ی فیلم عکس درست حسابی نگرفتم ...

استارتر تایپیک قبلیت رو خوندم در مورد شب یلدا بهت پیشنهاد میدم توهم تایپیک قبلی منو بخونی منم عروس شیرازی ها شدم نه بله برون نه عقد نه عروسی هیچی نگرفتیم مامان منم ببخشید این چرت و پرت هارو می‌گفت خب خیلی‌ها دوست دارن ولی برای ما قسمت نشد منم شوهرم ۱۴روزه سرکاره ۱۴روز خونه امسال یه روز مونده به یلدا می‌رفت سرکار

مامان منم مثل شما همش میگفتم کاری برات نکردن و اینا امسال دو روز مونده بود به چله با شوهرم رفتیم خرید کردیم اومدیم سفره چیدیم مامانم رو گفتم بیاد توهم رفتی خونت اولین سال رو سعی کن براش برنامه ریزی کنی یه یلدای توپ بگیرید

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
استارتر تایپیک قبلیت رو خوندم در مورد شب یلدا بهت پیشنهاد میدم توهم تایپیک قبلی منو بخونی منم عروس ش ...

چقد شبیه منی تو برا منم هیچکاری نگردن تاحالا....عقدنم اینقد ساده هول هولکی شد ک هیچی اونجور ک میخواستم نشد همش سرت به دلم مونده همشم بهش فکر میکنم...منم به این فکر کردم ک به خونوادم بگم اینا یلدارو رسم دارن بعد عزوسی میگیرن ک اینجوری وجهه شوهرم بالا بره ی دروغ الکیه

چقد شبیه منی تو برا منم هیچکاری نگردن تاحالا....عقدنم اینقد ساده هول هولکی شد ک هیچی اونجور ک میخواس ...

آره عزیزم همین کارو بکن منم عقدم اینقدر سریع شد که یکشنبه وقت گرفتم برای پنجشنبه شوهرم زنگ زد گفت یه مشکلی پیش اومده اگه عقد نکنیم نمی‌تونیم تا یکماه دیگه کاری بکنیم بعدشم محرم و صفر هستش و هیچ راهی نبود خیلی توی خونه هم تحت فشار بودم فقط گفتم زنگ بزن بگو فردا شوهر منم فکر کرده بود کله پزی هستش برای صبح وقت گرفته بود 😅

خودت کجایی هستی؟

آره عزیزم همین کارو بکن منم عقدم اینقدر سریع شد که یکشنبه وقت گرفتم برای پنجشنبه شوهرم زنگ زد گفت یه ...

منم مشهدیم دقیقا شوهرمنم سه روز مرخصی دادنش دوروز ک تو راه بودش ی روز بود ک رفتیم حرم و محضر عقد کردیم روز بعدش دایم فوت شد همه برنامه هامون خراب شد شوهرمم رفت تا چهار ماه بعد عقدم ندیدمش دیگ این باعث شد بدون همه چی بگذره برامون

منم مشهدیم دقیقا شوهرمنم سه روز مرخصی دادنش دوروز ک تو راه بودش ی روز بود ک رفتیم حرم و محضر عقد کرد ...

الهی به حق امام رضا که من عاشقشم و الان آرزومه بیام پابوسش امیدوارم که بعد از رفتن به خونت اینقدر خوشبخت بشی که هرروز برات روز عروسی و جشن و سرور باشه 🌹