2777
2789
عنوان

جاااااری

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 27 پست
فکرکنم فقط ما خودمون قرنطینه کردیم و جایی نمیریم حتی خواهر بیچارم عروسی نگرفت بخاطر بیماری ولی بقیه ...

اره والا،از شب یلدا تا تولد،مراسمی و جا نمیندازن،ما هم هیچ فقط نگاه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا،از شب یلدا تا تولد،مراسمی و جا نمیندازن،ما هم هیچ فقط نگاه

من ۲ماهه خانوادمو ندیدم خیابون بغلیمم هستن ☹حتی یلدا دونفره و تنها و سوت و کور خیلی دلمون گرفته بود اما نرفتیم چون حق الناس به گردنمونه اگر خدایی نکرده ناقل باشیم چه واسه خانواده چه غریب دیگه نمیشه اون دنیا جواب پس داد 

منم يه جاري دارم هروقت دعوتش ميكردم ميگفت ميايم شب مهموني زنگ ميزد كه نميايم گاهي وقتا هم يه دفعه برادر شوهرم با بچش ميومد ميگفت زنم سرش درد ميكرد😐 يه بار كه اينكارو كردن و نيومدن شب تولد همسرم بود و من از اون شب به كل قطع رابطه كردم و الان ٤ساله كه هيچ رفت و امدي نكردم

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من ۲ماهه خانوادمو ندیدم خیابون بغلیمم هستن ☹حتی یلدا دونفره و تنها و سوت و کور خیلی دلمون گرفته بود ...

میگم یلدا چه یلدایی کلا ۶ نفریم همسایه دیوار به دیوار هستیم میگم تولد کلا ۶ نفریم من خودم بدترم از رعایت نه جایی میریم ما ۶ تا 

خوب کردی لعنتی رو 

والا تا وقتي حرمت حفظ كني فكر ميكنن وظيفست هرچيزي بايد به اندازه باشه بخدا چون ازم بزرگتر بود چقدر بهش احترام ميذاشتم بچشو نگه ميداشتم وقتي كار داشت هربار براش كادو ميگرفتم ولي خب ليلقت نداشت زوري كه نميشه ادمارو باشعور كرد برا همين سعي كن هركاري كه فك ميكني كوچيكت ميكنه رو انجام نده

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻