2777
2789
عنوان

کادوی عقد

81 بازدید | 8 پست

اگه دوستتون ک باهمم خیلی صمیمی نیستین ولی خب دوس قدیمی و خوبی باشه عقد کنه

تو عقدش نبودین و کلا کسی نبوده

و بخاین برین خونش ببینینش 

چی براش میبرین هدیع

تو عقد خودم نبوده و کادویی هم بعدش نداده یعنی بحث جبران نیس من فقط میخام دست خالی نباشم و اینکع ک یادگاری هم ازم داشته باشه

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

چمیدونم دکوری من قبلا برای دوستام کافی میکره دو نفره که خودش فنجون داشت میبردم ولی الان قیمتها الله الله

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
چمیدونم دکوری من قبلا برای دوستام کافی میکره دو نفره که خودش فنجون داشت میبردم ولی الان قیمتها الله ...

اره واقعا دلم میخاس ی باکس گل ببرم براش میترسم زشت باشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گلدون طبیعی خوشگل عین شهرزاد تو شام ایرانی یا  دسته گل 

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

نه زشت نیست بنسای و این گلهای تزیینی که تو تنگ درست میکنن نمیدونم اسمش چیه اونا هم باحالن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
یه گلدون طبیعی خوشگل عین شهرزاد تو شام ایرانی یا  دسته گل

شهرزاد تو شام ایرانی؟تو کدوم قسمتشه عزیزم؟

نه زشت نیست بنسای و این گلهای تزیینی که تو تنگ درست میکنن نمیدونم اسمش چیه اونا هم باحالن

اهان اره اوناهم خوشگلن

نه چرا

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید