2777
2789

ی سال

راضی نبودم

رسیدیم بالاخره😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6ماه دوس بودیم 

بیشتر از قبل عاشقیم 

خونواده هامونم مخالفتی نداشتن در کل 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

همسرم کارمند دانشگاه خودمون بود اشنا شدیم چند سال همه مخالف بودن ولی الان ازدواج کردیم همه جفتمون رو دوست دارن ولی سخت بود

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

۵ .۶ سال دوست بودیم 

بابام نمیخواست عروسم کنه اخرش با پادرمیونی بزرگا گذاشت با شوهرم مشکلی نداشت میخواست منو نگه داره فداش بشم الهی

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃

ما دوس نبودیم ولی با مادر صحبت کردن یه ماهو نیم باهم اشنا شدیم و اینا بعدش نشون اوردن و 3 ماه بعدش عقد دیگه فعلا تو این مرحلم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
همسرم کارمند دانشگاه خودمون بود اشنا شدیم چند سال همه مخالف بودن ولی الان ازدواج کردیم همه جفتمون رو ...

چجوری راضیشون کردین با چی کسی رو فرستادین یا خودتون حرف زدید داد زدید یا اروم حرف زدید کلا چجوری روشون اثر داشت؟؟ 

لایق هستم ی صلوات مهمونم کنین و برام دعا کنید ❣️🙂🥺ممنون😍🌷

دوس بودیم.

۲ سال طول کشید .

نه موافق نبودن .

اره شایدم بیشتر 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

۲ماه طول کشید😐😂😂😂 خانواده ها هم رااااضی

ولی شوهرم از۳ماه قبل از باهم بودنمون بهم علاقمند شده بود🤗 الآنم ۱۱ماهه توی عقدیم

بیشتر از قبل عاشقشم💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

والا با یکی ۴ سال دوست بودم به نتیجه نرسید 

باینفر ۴.۵ ماهه دوستم از الان میگه بیام خاستگاری؟؟؟ بیام؟؟؟؟

ببینم خدا چی بخواد ....

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!