2777
2789

چرااااا حاااااملهههه نمیییییییشم خدااااااااااااا😭

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاثيرگزارترين جمله اي كه شنيديد 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه حس ششمی بهم بگه بیزحمت که اونیکه عاشقشم هوامو داره؟

یکیم اینکه امسال تا 15 دی میتونم گوشی بگیرم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
چرااااا حاااااملهههه نمیییییییشم خدااااااااااااا😭

نمیدونم اعتقاد به دعا دارین یا نه

اینو بخونید اگه دوست داشتین

👈برآورده شدن هر حاجتی

▪️رفع بیکاری 👈 360 مرتبه یا الله

▪️طلب فرزند شدن 👈 360 مرتبه توحید

▪️ادای قرض 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️وسعت رزق 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️طلبکار 👈 360 مرتبه یا حی و یا قیوم

▪️رفع تهمت 👈 360 مرتبه یا الله اعلم

▪️زیارت بزرگ 👈 360 مرتبه ماشاالله

▪️بیرون آمدن از خانه 👈 توکلت علی الله

▪️برکت کشاورزی 👈 360 مرتبه یا رب العالمین

▪️خانه دار شدن 👈 360 مرتبه یا کریم و یا رب

▪️گره در کار آقایان 👈 360 مرتبه یا جواد الائمه

▪️آشنا شدن با قرآن 👈 360 مرتبه یا نور و یا قدوس

▪️پیدا شدن اشیاء گمشده 👈 360 مرتبه نورالله ناظر

▪️رفع اضطراب 👈 360 مرتبه لا حول ولا قوه الا بالله

▪️برکت غذا و پول 👈 360 مرتبه الذی احسن الحسنی

▪️ازدواج جوانان 👈 360 مرتبه یا رئوف و یا رحیم

▪️به راه راست آمدن جوانان 👈 360 مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین

▪️رفع فقر  👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️شیرین شدن زندگی 👈 360 مرتبه یا عزیز زهرا

▪️کارگشایی 👈 7 مرتبه آیت الکرسی – توحید – مزمل – صلوات

▪️رفع وسوسه 👈 360 مرتبه اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

▪️شفای مریض 👈 360 مرتبه یا من اسمه دواء و ذکره شفا

┄┄┅┅✿🍃❀💜❀🍃✿┅┅┄┄

🍏 @Sib365💯
🍏 @Sib365💯

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چرا یه عده همه خوبی ها و ویژگی های یک دختر رو تو تحصیلاتش میبینن .؟😭مگه ذات  اونی که فوق لیسان ...

من ك اصلا اينطوري نميبينم گلم 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
چرا یه عده همه خوبی ها و ویژگی های یک دختر رو تو تحصیلاتش میبینن .؟😭مگه ذات  اونی که فوق لیسان ...

هیچ تفاوتی نداره کسی که فرق میزاره بین اینا لیاقت نداره ناراحت نکن خودتو