2777
2789

سلام دوستان،من امروز ۳۷ هفته و ۲ روزم دکتر گفته یه کیست اکوفری ب قطر ۳۵ میلیمتر تو شکم نی نی مشاهده شده ک تا بعد تولد مشخص میشه تو مثانه هست یا تخمدان!گفت اگ تخمدان باشه خودش رفع میشه ولی اگ روده یا مثانه باشه باید عمل بشه!و اینو بعد تز تولد میفهمن ک کجاست!خیلی استرس دارم،کسی بوده نی نیش این مشکلو داشته باشه؟؟؟بعد نوع زایمان فرق نمیکنه چی باشه؟یعنی اگ طبیعی باشه ب کیست فشار نمیاد بدتر بشه؟؟یا حتما باید سزارین بشه؟؟کیا این مشکلو داشتن

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنومالی ندید؟؟

نه همه سنوهام پیش ی سنوگرافی دیگه بود هیچ مشکلی نبود تا الان،این یکی سنو رو بردم پیش ی سنوگرافی دیگه ک کارش از اون قبلی بهتره،اینو گفت

نگران نباش عزیزم ان‌شاءالله ک بعداز تولد رفع میشه اینجوری استرس داری بدتره ک

ممنونم عزیزم ان شالله ک برا هیشکی همچین مشکلی پیش نیاد

چرا الان اینو گفتن. باید توی آنومالی میگفتن. ولی طبق تجربه ای ک خودم داشتم درباره رگ قلب پسرم موقع ز ...

همه سنوهام پیش ی سنوگرافی دیگه بود هیچ مشکلی نبود تا الان،این یکی سنو رو بردم پیش ی سنوگرافی دیگه ک کارش از اون قبلی بهتره،اینو گفت

جالبه ک تشخیص نداده کجاست. چون توی ۱۸ هفتگی کاملا مشخصه کیست و اوکوژن کجای بدن جنین

گفت تا بعد تولد نمیتونیم تشخیص بدیم،تو چندتا تاپیک هم ک چند نفر همین مشکلو داشتن دکتر بهشون همینو گفته بود ب من گفته سمت راستشه ولی روده یا تخمدان مشخص نیس

سلام عزیزم برا جنین منم کیست تشخیص دادن و گفتن که ممکنه از روده باشه خواهش میکنم اگه دیدی جواب منو ...

سلام عزیزم 

منم دخترم و توی ۳۶ هفته گفتن کیست شکمی داره ممکنه از تخمدانش باشه 

خواهش میکنم اگه پیامم و دیدی جواب بده شما چه کاری انجام دادید و درمانش چی بود ممنون

سلام عزیزم  منم دخترم و توی ۳۶ هفته گفتن کیست شکمی داره ممکنه از تخمدانش باشه  خواهش میک ...

سلام خوبین؟

منم باردارم ۲۸ هفته و دکتر گفته احتمالا کیست تخمدان هست، خیلی نگرانم،بچه ی شما الان خوبه؟

برای من تو ۲۳هفتگی در کمال ناباوری حذف شده بود،خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم

سلام عزیزم دختر منم وقتی دنیا اومد دیگه تا یکسالگی چند ماهی یبار میبردیم سنو و...ولی خداروشکر خودش تا یکسالگیش کامل از بین رفت

سلام عزیزم برا جنین منم کیست تشخیص دادن و گفتن که ممکنه از روده باشه خواهش میکنم اگه دیدی جواب منو ...

سلام عزیزم دختر من الان ۳ سالشه همون یکسالگی خداروشکر کیستش خودش از بین رفت