سلام دوستان،من امروز ۳۷ هفته و ۲ روزم دکتر گفته یه کیست اکوفری ب قطر ۳۵ میلیمتر تو شکم نی نی مشاهده شده ک تا بعد تولد مشخص میشه تو مثانه هست یا تخمدان!گفت اگ تخمدان باشه خودش رفع میشه ولی اگ روده یا مثانه باشه باید عمل بشه!و اینو بعد تز تولد میفهمن ک کجاست!خیلی استرس دارم،کسی بوده نی نیش این مشکلو داشته باشه؟؟؟بعد نوع زایمان فرق نمیکنه چی باشه؟یعنی اگ طبیعی باشه ب کیست فشار نمیاد بدتر بشه؟؟یا حتما باید سزارین بشه؟؟کیا این مشکلو داشتن
لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا الان اینو گفتن. باید توی آنومالی میگفتن. ولی طبق تجربه ای ک خودم داشتم درباره رگ قلب پسرم موقع زایمان برطرف شد. معمولا ناهنجاری های جنینی رفع میشن تا زایمان
جالبه ک تشخیص نداده کجاست. چون توی ۱۸ هفتگی کاملا مشخصه کیست و اوکوژن کجای بدن جنین
گفت تا بعد تولد نمیتونیم تشخیص بدیم،تو چندتا تاپیک هم ک چند نفر همین مشکلو داشتن دکتر بهشون همینو گفته بود ب من گفته سمت راستشه ولی روده یا تخمدان مشخص نیس
لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید