2777
2789
عنوان

ميشه نظرتون را بگين

135 بازدید | 11 پست

سه تا دختر دارم به نظرتون رژيم براي پسر دار شدن بگيرم و يه پسر هم بيارم ؟

خيلي به پسر دار شدن اصراري ندارماااااا ولي ميگم يه پسرم بيارم 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
اره
11
45%
نه
13
54%
خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

نظرم اینه که اگه از نظر مالی و روحی اوکی هستی میتونی از همه لحاظ بهش برسی یه پسرم به دنیا بیار چرا کنه نه😁

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان شرایطتون اوکیه؟ مالی عاطفی؟ اگه هس بیار 

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

دختراتون چند سالشونه؟

خودتون توان بدنی دارین واسه بارداری؟

رژیم پسردار شدن چیه؟

چقدر سوال پرسیدم😅

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
نظرم اینه که اگه از نظر مالی و روحی اوکی هستی میتونی از همه لحاظ بهش برسی یه پسرم به دنیا بیار چرا ک ...

نظر سنجي شركت كنيد ممنون

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

اگه شرایطشو داری بیار

فقط اگه دوباره دختر شد چی؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
اگه شرایطشو داری بیار فقط اگه دوباره دختر شد چی؟

خداميدونه والا

خداميدونه والا

دختر خیلی خوبه

یه چیری میگم یه چیزی میشنوی 

دختر عالیه دوای درد پدرو مادره فرشته است

اگه دوست داری بیار ولی اگه دختر شد خوشحال شو

چون دختر همیشه هوای پدرومادرشو داره

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
دختر خیلی خوبه یه چیری میگم یه چیزی میشنوی  دختر عالیه دوای درد پدرو مادره فرشته است اگه دوس ...

دقيقا