هفته پنجم بارداری هستم و خیلی کمردرد میگیرم. کسی بوده که اول بارداری کمردرد گرفته باشه وبعدیه مدت خوب شده باشه؟نکنه تا آخر همینه اوضاعم؟😔
گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
دومین بچته خب توکه تجربشو داشتی دیگه پس چرا درباره کمردرد و اینکه کی باید بری سونو نمیدونی
آخه الان شرایطش رو ندارم که برم سونو چندروز دیگه میرم. سر بچه ی اولم طرفا ۴ یا۵ماه کمردرد اومدسراغم نه به این زودی
گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم الان تقریبا 7 هفته هستم کمردرد دارم مث شما و البته دل دردم میگیرم ،بیشتر زمان تغییر وضعیت بدنم مثلا بخوام بلند شم ااز جام ،،عصری خواهرشوهرم ی چیزایی گفت تو دلمو خالی کرد دارم میمیرم از استرس،بعد از 3 سال و چقد دوادرمون و ای وی اف الان باردار شدم اینم ک کلا استرس دارم
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم الان تقریبا 7 هفته هستم کمردرد دارم مث شما و البته دل دردم میگیرم ،بیشتر زمان تغییر وضعیت بدنم م ...
برات دعا میکنم دوستم توهم برام دعا کن. استرس نداشته باش خیلیا اطرافم بودن که کمردرد داشتن و بچشون بسلامتی به دنیا اومد.
گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد.