2777
2789
عنوان

کمردرد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست
دومین بچته خب توکه تجربشو داشتی دیگه پس چرا درباره کمردرد و اینکه کی باید بری سونو نمیدونی

آخه الان شرایطش رو ندارم که برم سونو چندروز دیگه میرم. سر بچه ی اولم طرفا ۴ یا۵ماه کمردرد اومدسراغم نه به این زودی

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
آخه الان شرایطش رو ندارم که برم سونو چندروز دیگه میرم. سر بچه ی اولم طرفا ۴ یا۵ماه کمردرد اومدسراغم ...

خب باید حتما بری سونو ک شرایطتتو دکترت ببینه تا اون روزم کاری نکن رفتی ام بگو شیاف بنویسه برات

خدایا شُکرت❤🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان تقریبا 7 هفته هستم کمردرد دارم مث شما و البته دل دردم میگیرم ،بیشتر زمان تغییر وضعیت بدنم مثلا بخوام بلند شم ااز جام ،،عصری خواهرشوهرم ی چیزایی گفت تو دلمو خالی کرد دارم میمیرم از استرس،بعد از 3 سال و چقد دوادرمون و ای وی اف الان باردار شدم اینم ک کلا استرس دارم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم الان تقریبا 7 هفته هستم کمردرد دارم مث شما و البته دل دردم میگیرم ،بیشتر زمان تغییر وضعیت بدنم م ...

برات دعا میکنم دوستم توهم برام دعا کن. استرس نداشته باش خیلیا اطرافم بودن که کمردرد داشتن و بچشون بسلامتی به دنیا اومد. 

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد.

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘