خونه م عین آشغالدونی شده ولی هر کار میکنم نمیتونم پاشم تمیزکاری کنم. نصیحتم کنین...تو رو خداااااااااااا
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلومه که احمق نیستی فقط یکم بی حوصله بودی تا الان ولی حالا بلند میشی یه آهنگ پر انرژی میزاری و هم ...
مرسی از محبتت تلاشم و میکنم
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
عزیزم دخترم امشب زود بخواب قبل از خواب گل گاو زبان و سنبل الطیب بخورید بعدم صبح زود برید نور خورشید به بدن تون بخوره ده دقیقه صبحانه سه شیره و ارده بخورید یک دفتر بردارید و لیست تمام کارها رو بنویسید بعد بگید امروز چهار تا یا سه تا رو انجام بدم به خودم جایزه میدم. همین طور در عرض پنج شش روز کل خونه مرتب و تمیز میشه انشاء الله
پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
عزیزم دخترم امشب زود بخواب قبل از خواب گل گاو زبان و سنبل الطیب بخورید بعدم صبح زود برید نور خورشید ...
مرسی از محبتت باورت نمیشه ولی میترسم بخوابم تو خواب بمیرم همه بفهمن چقد خونه م کثیف بوده
مرسی از محبتت باورت نمیشه ولی میترسم بخوابم تو خواب بمیرم همه بفهمن چقد خونه م کثیف بوده
الهی بگردم دخترم بهت قول میدم که حداقل تا شصت سال آینده زنده ای و سررحال کلی کار داری هنوز
پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗