2777
2789
عنوان

من احمق ترین آدم دنیاااااام...

478 بازدید | 20 پست

خونه م عین آشغالدونی شده ولی هر کار میکنم نمیتونم پاشم تمیزکاری کنم. نصیحتم کنین...تو رو خداااااااااااا

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

سلام احمق

ولی بیشتر به تنبلا میخوری  

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی پاشو یه اهنگ بذار شروع کن به تمیزکاری یا فک کن فرش یا.... اونایی که ازش متنفری دوست داری خفش کنی وقتی داری اشپزخونه تمیز میکنی فک کن به کسیکه چشم دیدنشم نداری آشپزخونه ات برق میفته 😂😂😂😂😂

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
معلومه که احمق نیستی فقط یکم بی حوصله بودی تا الان ولی حالا بلند میشی یه آهنگ پر انرژی میزاری و هم ...

مرسی از محبتت تلاشم و میکنم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

عزیزم دخترم امشب زود بخواب قبل از خواب گل گاو زبان و سنبل الطیب بخورید بعدم صبح زود برید نور خورشید به بدن تون بخوره ده دقیقه صبحانه سه شیره و ارده بخورید یک دفتر بردارید و لیست تمام کارها رو بنویسید بعد بگید امروز چهار تا یا سه تا رو انجام بدم به خودم جایزه میدم. همین طور در عرض پنج شش روز کل خونه مرتب و تمیز میشه انشاء الله 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

یه پیرزنه رو میشناسم از پادرد به زووورو بلا راه میره رفتم خونش دیدم همه جا برق میزنه.میگه هروز باید جارو برقی بکشم

واقعا از خودم خجالت کشیدم ازون روز دیگه همیشه خونم تمیزه

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
عزیزم دخترم امشب زود بخواب قبل از خواب گل گاو زبان و سنبل الطیب بخورید بعدم صبح زود برید نور خورشید ...

مرسی از محبتت باورت نمیشه ولی میترسم بخوابم تو خواب بمیرم همه بفهمن چقد خونه م کثیف بوده

مرسی از محبتت باورت نمیشه ولی میترسم بخوابم تو خواب بمیرم همه بفهمن چقد خونه م کثیف بوده

الهی بگردم دخترم بهت قول میدم که حداقل تا شصت سال آینده زنده ای و سررحال کلی کار داری هنوز 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

بعدم من تو نوت گوشیم کارامو لیست میکنم  مثلا مینویسم :از ساعت ۸تا۹تمیزی خانه۹تا ۹:۳۰گوشی 

۹:۳۰تا ۱۱ درس و....

اینجوری همه رو انجام میدم

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

بابا  تو دیگه کی هستی 😂👍

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
یه پیرزنه رو میشناسم از پادرد به زووورو بلا راه میره رفتم خونش دیدم همه جا برق میزنه.میگه هروز باید ...

تنهاست؟

خب خونش کثیف نمیشه و ریخت و پاش نمیشه 

فقط گردگیری و خاک گیری باید بشه