2777
2789
عنوان

سوال خیلی مهم لطفا جواب بدید

144 بازدید | 14 پست

چرا وقتی یکی مینویسه با نامزدم یا همسر یا نمیدونم دوستم مشکل دارم فوری چند نفر میان میگن جز طلاق راهی نیست،حتما قسمت هم نیستید،بهش بگو دوست ندارم و اینجور چیزا چون زندگی دیگران ربطی به زندگی شما نداره دلیلی وجود نداره که اون زندگی از هم بپاشه

A💖A

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

ینی اینجا میگی با همسرم به بحث کوچیک دارم سریعععععععع طلاق بگیر ارزش خودتو حفظ کن حالا اینا همونایی هستن که زندگی خودشونو با چنگ‌و دوندون نگه داشتن با عقل خودتون فکر کنین توروخدا نه ادمایی که حتی نمیدونیم کین چین چیکاره ان

به خدا شوخیشم خوب نیست که کینه های خودتو به عنوان مشاوره بدی به مردم

اینجا اصلا جای مشاوره نیست کسی ام در این بازه تخصص نداره

تقصیر استارتر هست که فکر می‌کنه اینجا مشاوره اس

کاملا درسته نباید برا همه نسخه طلاق بنویس.ولی بعضی چیزا واقعا عجیبه مثلا یکی میگه شوهرم میره برا خواهراش گوسفند میکشه میخورن ی تیکه گوشت برامن و بچه هاش میاره یا مثلا یکی میگه مادر نامزدم‌اومده ب بابام میگه برا پسرم خونه و ماشین بگیر .این رابطه ها ب نظرتون ادامه دانش چقد عقلانیه؟

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!
نه اینکه رو هوا بنویسن اره طلاق بگیر سعی کنن خودشون یه مشاور بدونن تا کسی که میخواد فقط یه چیزی گفته ...

ببین مشکل شما دقیقا اینجاست!!!!!!

آخه کی بیاد خودشو جای یک آدم دلسوز و مهربون بذاره؟ که بخواد مشاوره بده

بیشتر کاربرای اینجا کارخانه تنظیماتشون رو عداوت و کینه تنظیم شده خودکار عمل میکنن.

جالب اینجاس به بقیه میگن طلاق اما خودشون فقط خدا می‌دونه همسرشون چندبار تو روابط آزاد و زنا بوده ولی همچنان درحال زندگی با اون شخص هستن.