2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ انقضا کارت چه ربطی به زمان حساب داره ؟ حساب‌های کوتاه مدت تا مادامی که حساب بسته نشه به قوت خ ...

بخاطراینکه توی کارت پول بوده الان هرچی موجودی میگیریم میزنه ناکافی اصلا حتی عابربانک رسیدشم نمیده 

خب تاریخ انقضاکه تموم بشه کارت کارنمیکنه دیگه

ممکنه کارت بسوزه یا تاریخش تموم بشه ولی حساب پابرجاست و به مانده حساب البته ماه شمار سود میده 

کارتها یکسال هم تمدید شده

تاریخ انقضاء چنده؟

بهر حال موجودی میده که  اگر هم موجودی اش کم شده باید ببرید بانک ببینید پولش چی شده  شاید ...

خب همین دیه توش پول بوده ولی الان میزنه موجودی کافی نیست حتی بدون رسید جای تعجبه 

درچه صورت حساب بلوکه میشه؟

ممکنه کارت بسوزه یا تاریخش تموم بشه ولی حساب پابرجاست و به مانده حساب البته ماه شمار سود میده  ...

روش ننوشته تاریخ انقضا برای همین پرسیدم که معمولا چندماهه کارتهاشون انقضا  داره 

روش ننوشته تاریخ انقضا برای همین پرسیدم که معمولا چندماهه کارتهاشون انقضا  داره

تاریخ انقضا ۵ ساله هست حتما نوشته 

میخوای شماره کارت و اسمت رو با یه چیزی روش بگیر عکس بفرست بگم

احتمالا حسابت مسدوده

حساب من نیست حساب بابامه😅ولی کارت دست منه مشکل همینه

اکه پول داخلشه ولی کارت جواب نمیده یا کارتت سوخته یا تاریخش تموم شده یا حساب مسدود

ولی اینجوری نیست که تاریخ حساب کوتاه مدت تموم شده باشه

حسابت پا برجاست 

رو کارتت گوشه پایین تاریخ نوشته