سلام ،سیکل قاعدگیم 28روزس ،کیت تخمک گذاری دوازده سیکل کمرنگه ،سیزده پررنگه ،چهاردهم کم رنگ ،و اینکه یه پسر دارم میخوام امتحان کنم برای دختر دار شدن که میگن قبل از تخمک گذاری اقدام کن ،چه روزی از دوره ی سیکل اقدام کنم ؟ از تجربه هاتون بگین لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه پسر دارم و خیلی دوست دارم یه دختر داشته باشم یعنی خانواده پدریم جورین که دخترداشتن براشون مهمه وتوخانواده مونم دخترسالاریه..ولی تاخدانخوادنمیشه چون تواولین بارداریم تمام نکات دختردارشدن رعایت کردونشد
چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
تو بارداری اولتون چندم سیکل تخمک گذاریتون بود و چندم اقدام داشتین ؟
من تحت نظر پزشک بودم ودو روز قبل وبعد تخمک گذاری اقدام داشتم سیکلمم 28روزه بود..ولی اینکه میگن سردی بخور خیلی تاثیرداره چون من همه چیو رعایت میکردم ولی بدنم باغذاهای طبع سرد سازگارنبود ومن همش گرمی میخوردم واسه همین نتیجه نداد
چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓