2777
2789
عنوان

پسر هشت سالم خیلی عصبیه

271 بازدید | 34 پست

من سه تا بچه دارم دخترم که بچه ی اولم هست آرومه 

پسر آخریمم چهار سالشه آرومه 

اما این پسرم  زود عصبی میشه اگه اشتباهی دستت بخوره بهش حتما باید دوتا جاش بزنتت 

از روزی که بدنیا اومد با جیغ به دنیا اومد.  اون تا آروم بودن کلا 

امروز چیزی میخاست که بهش ندادم رفت لباسمو پاره کرد الان یک ساعته که گذاشتمش تو اتاق 

راضیه ۶۶ سابقم واقعا شرم اوره الکی کاربری ۳ سالمو بستید 

بعضیا کلا زودجوش میارن نباید رو اعصابشون رفت

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع بارداریتون استرس و اضطراب و این چیزا نداشتین؟

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

پسر منم حرصیه ولی نمیزنه نمیشکنه

توخونه آهنگ های ملایم بذار

اصلا اهنگ نخون

پیشش پرحرفی نکنید

فحش ندین

اروم باهاش حرف بزنین

زیاد بهش گوش کنید

توخونه دعوا وتنش نباشه

من اینهارو انجام دادم بهتر شد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

راه های کنترل خشم بلد نیست،بعد اینکه ظاهراً اصلا نمیدونه برای چه چیزایی باید عصبی شد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
راه های کنترل خشم بلد نیست،بعد اینکه ظاهراً اصلا نمیدونه برای چه چیزایی باید عصبی شد

تو بازی با دوستاشم همین جوریه اون روز پسر عموش زدش.  اون دوازده سالشه پسر من هشت چنان چک و لقد زدش تا لباسای اون پاره شد 

میگفت اون مقصر بود بی جهت زدم 

تنبیه های اینجوری بدترش می‌کنه شما باید برای تنبیه ازچیزایی که دوست داره محرومش کنی 

و وقتی تنبیهی در نظر میگیری حتما عملیش کن 

نذار زیاد تلویزیون نگاه کنه و تو گوشی باشه چون اینا باعث میشه بیشتر عصبی بشه 

باباشم همین جوریه مادرشوهرم گفت تو بچگی همینجوری بوده 

همین دیگه اخلاقشون همینه گرچه تغییر هم میتونی بدی حتما با یه روانشناس مشورت کن تو نحوه برخورد باهاش، ولی قرص و دوا و... نده بهش، داروهای گیاهی آرام بخش هم خوبه

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

ولی قبول داری آدمای عصبی قلبشون مهربونه زودم پشیمون میشن از کارشون؟

تنبیه های اینجوری بدترش می‌کنه شما باید برای تنبیه ازچیزایی که دوست داره محرومش کنی   و و ...

نه دیگه تبلتشو ور داشتم گفتمش تا شب از همه چی محرومی