2777
2789

ما چند بار از بیرون کیک و شیرینی خریدیم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فروشگاه آنلاین داریم و خودمون درست میکنیم .جدیدا تو این دوران کرونا خیلی سفارش میدن.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
عزیزم خامه قنادی چه مارکی بخرم چجوری خوشفرم شه همش وا میره

فرقی نمیکنه من کاله استفاده میکنم.باهمزن بزن هروقت فرم گرفت و سفت شد یعنی آمادس.بستگی به همزنت داره حداکثرحدود 10 دقیقه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
تمیزن خبر دارید کیلویی چن شده کیک  مثلل یه کیک کوچولو ؟

نمیدونم کیلویی چنده 

چند روز پیش کیک کوچیک خریده بودم حدود ۶۰ تومن شد

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
خامه مارک سالویا خیلی راحت فرم میگژره در حد دو دقیقه زدن با همزن کار باهاش راحته اصلا هم وا نمیره

مرسی عزیزم برم ببینم کاله و سالویا چه قیمته یکیشو بگیرم 

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃
نمیدونم کیلویی چنده  چند روز پیش کیک کوچیک خریده بودم حدود ۶۰ تومن شد

من تقریبا ۲ساله نگرفتم قیمتا خبر نداشتم خیلی گرون شده داخلش موز و گردو هست یا ساده؟

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃