بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا ننش بگه بگیر میمیره نمیدونه چ طلسمیه که زود خرمیشه باحرف اون
اها بعضی مردا اینجورین بضی مادر شوهراهم خیلی تو کار عروس و پسرشون دخالت میکنن که اصلا درست نیست
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.
طرف از کرونا مرده بود چون فامیل رفیق فابریک مادرشوهرم بود میگفت نه فلانجور شده مرده انقدر کرونا کرونا کردم و خودم زدم به اون راه و یکم کولی بازی دراوردم که نزدیکترین فامیلشون فوت کرد از ترسشون نرفتن😁😒
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.